Aniversare 20 de ani

Aniversarea grupului de clinici DENT ESTET, liderul pieței de servicii de medicină dentară din România, are loc în fiecare an pe 24 aprilie. În primăvara anului 2019 am sărbătorit alături de întreaga echipă 20 ani de activitate, eveniment precedat de lansarea celor două clinici de la Sibiu.

„20 de ani de activitate într-un sector al pieței extrem de fragmentat, dintre care mai bine de 10 ani din poziția de lider detașat, demonstrează că DENT ESTET practică medicina cu responsabilitate și cu respect pentru calitatea serviciilor oferite pacienților. Ne bucurăm să formăm împreună un grup ce își potențează serviciile și acționează sub umbrela unui sistem integrat, ai cărui principali beneficiari rămân pacienții”, a spus Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație al MedLife.    

 

Pentru a marca cei 20 de ani de activitate, DENT ESTET a încheiat pe parcursul anului o serie de parteneriate strategice, în special în zona județului Sibiu, pentru a întări relația la nivel local cu comunitatea. Printre acestea amintim activitățile de CSR în colaborare cu Spitalul și Fundația Polisano, Fundația Constantin Chiriac, Școala gimnazială româno – finlandeză, precum și parteneriatele cu echipa locală de baschet CSU Sibiu și Teatrul Național Radu Stanca.

 

De asemenea, grupul a celebrat cei 20 de ani de activitate printr-un garden party concomitent în cele 3 orașe: București, Timișoara și Sibiu. Evenimentul a reunit zâmbetele întregii echipe medicale, administrative și de suport sub deviza The Future of Dentistry. Now.

2003, DENT ESTET Aviatorilor

2003, DENT ESTET Aviatorilor

2019, DENT ESTET Primăverii

2019, DENT ESTET Primăverii

În prezent, grupul DENT ESTET numără 10 clinici și 57 de unituri dentare. Clinicile se află în București (două pentru copii, una pentru adolescenți și patru pentru adulți), în Timișoara (o clinică pentru copii) și Sibiu (o clinică pentru copii și una pentru adulți). Echipa medicală a grupului depășește 120 de medici care până acum au tratat peste 80.000 de pacienți.