Medic stomatolog Sibiu

Medic stomatolog Sibiu

Alătură-te echipei medicale de la DENT ESTET Sibiu!

Clinica DENT ESTET din Sibiu este prima clinică stomatologică pentru adulți din regiunea centrală a României care oferă pacienților tratamente stomatologice la nivelul clinicilor de elită din afara țării. În cei aproape de 2 ani de activitate în Sibiu, numărul de pacienți a crescut foarte mult și, de aceea, ne dorim să creștem echipa de medici dentiști cu experiență în stomatologie pentru a oferi pacienților, în continuare, cele mai bune soluții de tratament.

La DENT ESTET Sibiu lucrul în echipă, cooperarea și formarea profesională continuă a medicilor sunt esențiale pentru a asigura pacienților tratamente cu rezultate pe termen lung.

Dacă ești medic stomatolog cu experiență sau pasionat de parodontologie și estetică dentară și îți dorești să lucrezi într-o clinică ultramodernă care stimulează performanța individuală, DENT ESTET este cu siguranță locul în care vei putea practica stomatologia la cel mai înalt nivel.

 

DENT ESTET este LOCUL în care îți poți dezvolta cariera

Dent Estet este lider în stomatologia din România, statut care nu ar fi fost posibil fără echipa care ne-a fost aproape încă de la început, din 1999. Am construit o echipă în care investim permanent și care îți recunoaște meritele și ți le răsplătește întotdeauna la adevărata valoare.

 

Nu căutăm eroi, ci medici cu experiență care cred în performanță

Ne dorim în echipă medici foarte pasionați de una dintre specializările din domeniu (implantologie, estetică, endodonție, ortodonție etc.), care știu să realizeze un status dentar complet, un plan de tratament complex, dar și să finalizeze cu succes tratamentele. Perfecționarea vine cu timpul, însă adaptarea la cele mai noi standarde de tratament trebuie să fie imediată. De aceea participarea constantă la cursuri de pregătire este esențială.

 

Susținem evoluția profesională a medicilor

Credem că medicii pot deveni specialiști de referință doar într-un mediu ideal. Pe care noi l-am creat. De la asistentii specializați care ajută la eficientizarea tratamentelor și până la întreaga echipă de suport, totul este gândit și creat astfel încât medicul să se concentreze doar pe dezvoltarea sa profesională.

 

Ne definește cultura de sharing

Experiență de grup acumulată în 20 de ani și statut la început de carieră; acestea sunt primele instrumente majore pe care le primești cand intri în echipa multidisciplinară a clinicilor noastre. Echipa noastră împărtășește întotdeauna din cunoștințele individuale dobândite în ani de experiență și din participările la cursuri internaționale.

 

Investim în sediile noastre. În primul rând pentru echipă

Este modul nostru de a completa cadrul ideal în care să profesezi. Pentru că meseria de medic este extraordinar de frumoasă. Iar tu meriți să te dezvolți într-un mediu similar clinicilor din străinătate, însă acasă, la tine în țară.

 

Noi așa vedem performanța. Și demonstrăm în fiecare zi că aceasta este calea de a o atinge!

Formular de aplicare online

Upload button
Upload button
Prin completarea acestui formular și anexarea CV-ului meu accept să fiu contactat de către DENT ESTET pe email și/sau telefon în vederea programării unui interviu.
Sunt de acord și am luat la cunoștință Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.