Medic stomatolog Ploiești

Medic stomatolog Ploiești

Ne mărim echipa de medici! DENT ESTET ajunge în orașul Ploiești, continuând extinderea la nivel național!
 
Vrei să faci parte dintr-o organizație unică pe piața de stomatologie din România? DENT ESTET este locul în care vei avea oportunitatea să creezi zâmbete și să transformi vieți, într-un mediu ce pune accent pe dezvoltarea performanțelor individuale într-o echipă multidisciplinară.
 
Căutăm medici stomatologi pasionați sau specializați în endodonție, parodontologie, implantologie și estetică dentară pentru noua clinică DENT ESTET din orașul Ploiești.
 
Vei avea ocazia să devii un membru valoros al unei echipe de peste 120 de medici stomatologici, cu certificări internaționale, pentru care cultura de sharing și de mentorat reprezintă una dintre valorile ce au contribuit la dezvoltarea clinicilor DENT ESTET.
 
Având la dispoziție un mediu complet digitalizat, prin integrarea celor mai noi tehnologii în activitatea de zi cu zi, DENT ESTET îți oferă tot suportul de care ai nevoie pentru a excela în profesie. 

Te așteptăm să faci parte dintr-o echipă care îți recunoaște meritele și ți le răsplătește la adevărata valoare.
 
Grupul DENT ESTET este lider in stomatologie și cea mai complexă rețea de servicii dentare din România; include 11 clinici în București, Timișoara, Sibiu și Brașov (șase pentru adulți și cinci pentru copii și adolescenți), 3 centre integrate de radiologie digitală, primul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, cu o echipă de 14 specialiști în anestezie, 4 studiouri foto Future Smile Design, 4 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical.

Misiunea DENT ESTET a fost întotdeauna binele pacienților pe termen lung prin inovații continue și aducând stomatologia viitorului tot mai aproape de români. 

Formular de aplicare online

Upload button
Upload button
Prin completarea acestui formular și anexarea CV-ului meu accept să fiu contactat de către DENT ESTET pe email și/sau telefon în vederea programării unui interviu.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.