Despre noi

Prima clinică dentară din rețeaua DENT ESTET a fost inaugurată în anul 1999 de către dr. Oana Taban, CEO și Fondator al grupului de clinici, care a avut viziunea și curajul de a lansa un concept unic pe piața serviciilor stomatologice din România: tratamente premium la standarde internaționale realizate de o echipă medicală supraspecializată. Totul pentru ca românii să beneficieze de cea mai bună îngrijire medicală.

Grupul DENT ESTET este, în acest moment, cea mai complexă rețea de servicii stomatologice din România și include 10 clinici în București, Timișoara și Sibiu (cinci pentru adulți și cinci pentru copii și adolescenți), 3 centre integrate de radiologie digitală, primul și singurul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, cu o echipă de 14 specialiști în anestezie, 4 studiouri foto Future Smile Design, 4 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical.

Misiunea DENT ESTET a fost întotdeauna binele pacienților pe termen lung prin inovații continue și aducând stomatologia viitorului tot mai aproape de români. Din acest motiv, business-ul a crescut de la an la an ajungând, 21 ani mai târziu, să domine piața de servicii stomatologice din România și un trendsetter în medicina dentară privată din țara noastră prin abordarea unică a experienței pacientului.

“În tot ceea ce facem zi de zi, eu și colegii mei din echipa DENT ESTET, suntem dedicați 100% sănătății pacienților care ne trec pragul. Iar ceea ce contează cu adevărat este să le oferim o experiență pozitivă construită prin siguranța unui diagnostic corect, prin expertiza unei echipe medicale performante și prin tehnologii care asistă medicul în realizarea celor mai complexe cazuri."

Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET

De la viziune în 1999 la lider de piață în servicii stomatologice, prin matematica unor investiții inteligente

Din dorința de a se apropia tot mai mult de nevoile pacienților, dr. Oana Taban a crezut în inovație și în perfecționarea multidisciplinară continuă a echipei. A luat cele mai bune decizii la momentul potrivit şi a avut perseverenţa de a-și urma misiunea, independent de contextul pieţei de medicină dentară din România.

Dincolo de orice impedimente rămâne pasiunea pentru profesie, iar DENT ESTET a reușit să crească prin decizii curajoase şi asumate, luate nu în funcţie de paşii făcuţi de concurenţă, ci în ritmul impus de dezvoltarea pieţei internaționale şi cu dorinţa de a ajunge la reperul stabilit de la înfiinţare: servicii stomatologice pentru români la standarde occidentale!

 

2016 - MedLife și reconfirmarea excelenței DENT ESTET

Recunoașterea valorilor sănătoase și a responsabilității a fost reprezentată de interesul pe care MedLife, rețeaua medicală privată numărul 1 în România, l-a acordat business-ului nostru în 2016. Parteneriatul cu MedLife este o reconfirmare a statutului DENT ESTET, fiind singura companie de servicii stomatologice din România care funcționează sub umbrela MedLife.

În urma acestui parteneriat, managementul propriu DENT ESTET s-a păstrat și s-a dezvoltat, iar cultura organizațională a grupului reprezintă încă o dovadă a stabilității și a serviciilor de înaltă calitate oferite.

Noi știm că pasiunea începe cu un zâmbet. Dragostea începe cu un zâmbet. Încrederea începe cu un zâmbet. Iar succesul DENT ESTET a început cu un zâmbet și a continuat cu mii de zâmbete datorită valorilor păstrate în toți acești ani și a deschiderii către inovație în toate ramurile medicinei dentare.

 

Evoluția clinicilor DENT ESTET

 • 1999

  Prima clinică dentară DENT ESTET, transformată în 2007 în clinica Green Dental. Aceasta devine prima clinică dentară eco-friendly din România.

  Timeline Dent Estet
 • 2003

  Se deschide a doua clinică DENT ESTET, într-o clădire impunătoare, ușor de recunoscut datorită florilor de la balcon.

  Timeline Dent Estet
 • 2007

  Se inaugurează sediul DENT ESTET din Șoseaua Nordului.

  Timeline Dent Estet
 • 2008

  Înființarea celei mai mari divizii de ortodonți din România: Advanced Orthodontic Division.

  Timeline Dent Estet
 • 2008

  Anul în care am transformat grija unei mame în prima clinică dentară din Europa de Est dedicată exclusiv copiilor, prin inaugurarea DENT ESTET 4 KIDS.

  Timeline Dent Estet
 • 2010

  Lansarea programului educațional “În vizită la Zâna Măseluță” în clinicile DENT ESTET 4 KIDS, prin care copiii din grădinițe și școli beneficiază de workshop gratuit de educație dentară.

  Timeline Dent Estet
 • 2011

  S-a lansat First Step to Excellence in Dentistry, primul program de Internship din România dedicat studenţilor la medicină dentară.

  Timeline Dent Estet
 • 2012

  Stomatologia din România a cunoscut o nouă premieră: DENT ESTET 4 TEENS, prima clinică dentară din Europa dedicată exclusiv adolescenților.

  Timeline Dent Estet
 • 2012

  Înființarea Implant și Esthetic Division, cele mai mari divizii de medici implantologi, respectiv specialiști în estetică dentară din țară.

  Timeline Dent Estet
 • 2013

  Extinderea în țară a conceptului de stomatologie exclusiv pentru copii, cu prima clinică deschisă în Timișoara.

  Timeline Dent Estet
 • 2014

  Datorită succesului înregistrat în rândul celor mai tineri pacienți, 2014 a coincis cu deschiderea celei de-a doua clinici DENT ESTET 4 KIDS din București.

  Timeline Dent Estet
 • 2016

  An de referință în istoria DENT ESTET, datorită inaugurării laboratorului dentar digital ASPEN.

  Timeline Dent Estet
 • 2017

  Anul în care se inaugurează clinica DENT ESTET Primăverii, cea mai mare clinică dentară digitalizată din țara noastră. Aceasta primește titulatura de centru Planmeca Digital Academy și unic Centru Straumann în România.

  Timeline Dent Estet
 • 2018

  Extinderea națională continuă prin lansarea celor mai noi clinici DENT ESTET la Sibiu, una pentru copii și una pentru adulți.

  Timeline Dent Estet