Echipa DENT ESTET

Dr. Cristina PĂCURAR

Medic Stomatolog – ESTETICĂ DENTARĂ
CERTIFICARE STOMATOLOGIE DIGITALĂ

Dr. Cristina PĂCURAR

Absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universităţii de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Dr. Cristina Păcurar s-a implicat activ, încă din timpul studenției, în numeroase proiecte și activități din domeniul stomatologiei. Ea își continuă pregătirea profesională participând periodic la congrese și evenimente de profil. A ales ,,arhitectura” în Stomatologie, respectiv protetica și estetica dentară, deși primul său gând fusese să urmeze facultatea de arhitectură și urbanism.

În atingerea performanței profesionale crede că ordinea și disciplina o ajută să exceleze și să ofere pacienților cele mai bune soluții de tratament.

Timpul liber și-l petrece în familie sau relaxându-se citind cărți și articole medicale, ori practicând șahul, de altfel, fiind mândra posesoare, în copilărie, a unei cupe cu locul 1.

Congrese și alte evenimente la care Dr. Cristina Păcurar a participat:

2021

  • Congres of Aesthetic Dentistry, 10-11 October, Istanbul, Turkey
  • Post-Congress: GALIP GUREL Practice: The ACP Concept: Indirect Restoration Manufacturing, 12-13 October, Istanbul, Turkey
  • The Digital Dentistry Society Global Congress, 4-6 November, Lake Como, Italy

2019

  • Implants Connected to Nature Congress, Cluj - Napoca, România
  • Dental Implantology from the Prosthodontis Perspective, București, România
  • Congresul Internațional de Estetica Dentară, Milano, Italia, iulie 2019
  • Congresul TEAM, Cluj-Napoca, România, aprilie 2019
  • Curs teoretic și practic: „Șlefuirea și amprentarea preparațiilor cu prag și vertiprep: ghid clinic de lucru”, Bogdan Galfi, powerd by MB Dental Insitute, Cluj Napoca, România, martie 2019
  • Curs teoretic și practic adresat medicilor stomatologi „Modulul 2. Estetica dentară”, Lector: Asist. Univ. Dr. Dragos Smarandescu, Timișoara, România, februarie 2019

Programează-te online

Completează formularul și un Patient Care Coordinator te va contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile vizitei tale în clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.