Echipa DENT ESTET

Dr. Cristina Păcurar

Medic stomatolog / Estetica Dentară

Dr. Cristina Păcurar

Absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universităţii de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Dr. Cristina Păcurar s-a implicat activ încă din timpul studenției în numeroase proiecte și activități din domeniul stomatologiei. Ea își continuă pregătirea profesională participând periodic la congrese și evenimente de profil.

Congrese și alte evenimente:

2019

  • Implants Connected to Nature Congress, Cluj - Napoca, România
  • Dental Implantology from the Prosthodontis Perspective, București, România
  • Congresul Internațional de Estetica Dentară, Milano, Italia, iulie 2019
  • Congresul TEAM, Cluj-Napoca, România, aprilie 2019
  • Curs teoretic și practic: „Șlefuirea și amprentarea preparațiilor cu prag și vertiprep: ghid clinic de lucru”, Bogdan Galfi, powerd by MB Dental Insitute, Cluj Napoca, România, martie 2019
  • Curs teoretic și practic adresat medicilor stomatologi „Modulul 2. Estetica dentară”, Lector: Asist. Univ. Dr. Dragos Smarandescu, Timișoara, România, februarie 2019

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștiință Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.