Echipa DENT ESTET

Dr. Dan Ștefan Niculescu

Medic Stomatolog / Implantologie Dentară / Estetică Dentară / Ambasador Nobel Biocare

Dr. Dan Ștefan Niculescu

Dr. Dan Ștefan Niculescu este membru al echipei DENT ESTET din anul 2004 și unul dintre primii medici din România supraspecializați în implantologia dentară. Dr. Niculescu a redat sănătatea și frumusețea zâmbetelor a sute de pacienți, fiind printre primii medici din țară certificați în restaurarea dentară cu sistemul revoluționar de implanturi dentare Fast&Fixed by Bredent.

Datorită dedicării sale, Dr. Niculescu a primit în anul 2016 și onorifica titulatură de ambasador Nobel BioCare, care aduce încă o dată confirmarea profesionalismului sau în domeniul implantologiei dentare.

Cum rezultatele bune nu se pot obţine decât cu multă muncă, pasiune şi implicare, Dr. Niculescu a participat la cursuri de specialitate, fiind astfel la curent cu informaţiile şi tehnicile folosite în marile clinici stomatologice din întreaga lume:

2018

  • Straumann Congress, Basel, Elveția, februarie, 2018
  • „Curs de Parodontologie şi Tehnici de regenerare osoasă ghidată/regenerare tisulară ghidată”
  • Curs de Estetică Dentară organizat de către 3M ESPE
  • Congresul Internaţional de Estetică Dentară, Istanbul, Turcia
  • „Restaurări estetice în regiunea anterioară şi posterioară”
  • „Folosirea tehnicii Crown Down pentru prepararea canalului radicular. Tehnică de obturare termoplastică, tridimensională a canalului radicular”
  • „Protetică modernă: de la şlefuire la cimentare”
  • „Stomatologia minim invazivă: între ştiinţă şi artă”

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștiință Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.