Echipa DENT ESTET

Dr. Diana URDINICEANU

Medic Rezident - PROTETICĂ DENTARĂ

Dr. Diana URDINICEANU

Dr. Diana Urdiniceanu a absolvit, în anul 2019, Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Craiova, iar în prezent este medic rezident Protetică Dentară.

Fire analitică și perfecționistă, Dr. Diana Urdiniceanu este preocupată de dezvoltarea continuă pe plan profesional, domeniile sale de interes fiind estetica dentară și stomatologia restaurativă, scopul său fiind redarea unei danturi perfect funcționale și cu o estetică desăvârșită.

În realizarea planului de tratament, dr. Diana Urdiniceanu pune accent pe respectarea dorințelor și așteptărilor pacientului, care trebuie să beneficieze de servicii la cele mai înalte standarde.

Dr. Diana Urdiniceanu a participat la următoarele cursuri:

2022

  • Training Straumann - protetică pe implant, București
  • Master microscop - modulul 1, Cluj
  • Curs „Cariologie laser fără anestezie”, București

2020

  • Izolarea cu diga a câmpului operator, Optimutil, Brașov

 

 

 

 

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.