Cele mai performante
implanturi din lume

300 € GIFT CARD

tratament cu implant dentar

Completează formularul și revendică gift cardul

*toate campurile sunt obligatorii


300 € GIFT CARD
GIFT CARDUL CONȚINE
 • 180 € reducere implant dentar
 • Computer tomograf (CBCT)
Oferta valabila pentru Implant dentar Nobel Biocare®️ / Straumann®️
BONUS 50% REDUCERE
pentru
consultație și profilaxie dentară

Pacient Florin P

Vârstă 66

Tratament: Reconstrucție orală totală maxilar si mandibulă

Alege tratamentul cu implant dentar la DENT ESTET

Prin colaborarea dintre medicul coordonator și Patient Care Coordinator, știi încă de la primirea planului personalizat toate tratamentele pe care le vei urma și costul acestora.

IMPLANT DENTAR
Nobel Biocare®️
 • Nobel Speedy®️
 • Nobel Pearl®️
IMPLANT DENTAR
Straumann®️
 • Straumann Roxolid SLA®️
 • Straumann Roxolid SLA Active®️
 • Straumann Pure Ceramic®️

„Alegem implantul Nobel pentru calitatea lui premium, dar și pentru beneficiile pe care le oferă în soluțiile de tratament unitare sau în cazul sistemului All-on-4. Implantul dentar Nobel Biocare®️ oferă mai mult decât un zâmbet, este, practic, o șansă la o nouă viață pentru pacient.”

Dr. Alexandru Georgescu

Medic Primar / Implantologie Dentară / Parodontologie / Doctor în Științe Medicale

Masterplanul®️ DE Implantologie Digitală
Protocol Unic în România aplicat în cadrul clinicilor DENT ESTET

Masterplanul DE Implantologie Digitală este un protocol de lucru menit să faciliteze tratamentele cu implant dentar și să asigure pacientului o experiență completă în toate clinicile DENT ESTET.

Noile tehnici medicale și tehnologii digitale pe care le folosim ne permit scurtarea timpului de așteptare, reducerea disconfortului în cabinet și intervenții cu grad de invazivitate redus la minim.

Pacient Gheorghița G

Vârstă 50

Tratament: Reconstrucție orală cu implanturi Nobel Biocare®️, coroane dentare pe implant și fațete EMAX

Completează formularul și revendică gift cardul

*toate campurile sunt obligatorii


Prima oară la DENT ESTET?

VEZI CUM DECURGE PRIMA VIZITĂ
Beneficii

Care sunt beneficiile unui implant dentar?

 • Aspect îmbunătățit și natural al danturii

  Implanturile dentare sunt făcute pentru a arăta, a se simți și a funcționa ca dinții naturali. Mai mult decât atât, oferă un plus de încredere pacienților care pot zâmbi, mânca și vorbi fără să își facă griji de modul în care arată.

 • Rezultate pe termen lung

  Cu o îngrijire corespunzătoare și o igienă dentară corectă, implanturile dentare pot rezista timp îndelungat.

 • Eficiență și precizie sporite

  Implanturile dentare sunt realizate din materiale de calitate, biocompatibile cu organismul, astfel că oferă o eficiență crescută. Iar datorită dezvoltării și îmbunătățirii tehnologiei în domeniul stomatologiei, rata de succes este ridicată.

Când este recomandat un implant dentar?

Dacă ai pierdut cel puțin un dinte sau ai un dinte care nu mai poate fi salvat printr-un alt tratament dentar conservativ, prima recomandare a medicului dentist va fi tratamentul cu implant dentar.

Este foarte important să iei decizia la timp pentru a preveni pierderea de os, deplasarea dinților, și alte efecte negative care îți pot influența sănătatea dentară, aspectul facial și chiar calitatea vieții.

Când este recomandat un implant dentar?

Implanturile dentare asigură un zâmbet estetic și funcțional și reprezintă soluția permanentă pentru a avea dinți sănătoși.

Care sunt etapele unui implant dentar?

Implantul dentar include mai multe etape, de la planificare și consultație de specialitate cu un medic implantolog, până la etapa finală de recuperare.

În ziua intervenției:

 • În cazurile în care este posibil, pacientul primeste protezare provizorie în aceeași sedință cu inserarea implantului.
 • Implanturile dentare Nobel Biocare®️, Straumann®️ si Bredent pot permite inserarea implantului imediat post extracțional, decizie ce poate fi luată doar de medicul implantolog, la momentul extracției.
 • În cazul pacienților cu edentație totală care primesc sistem de implanturi de tipul Nobel All-on-4, Straumann Pro Arch si Bredent Fast & Fix lucrarea protetică provizorie se realizează în 24 de ore.
 • Post-intervenție, pacientul va primi schema de medicație de la medicul implantolog și va realiza un OPG (radiografie digitala panoramică) și CBCT (computer tomograf) de control gratuit.

La 7-10 zile de la intervenție:

După ce implantul dentar a fost cu succes inserat în os, pe baza ghidului chirugical digital realizat de medicul implantolog, la 7-14 zile distanță sunt îndepărtate firele de sutură - în funcție de complexitatea cazului.

Protezarea finală durează în funcție de tipul de implant folosit și de gradul de complexitate a cazului:

 • Implanturile cu integrare rapidă Nobel Active și Straumann SLA Active primesc lucrarea protetică finală în 2 luni de la intervenție.
 • Pentru cazurile complexe, cu intervenții laborioase cu adiție osoasă și sinus lifting protezarea finală se realizează după 6-9 luni de la intervenție.
 • Pentru intervențiile cu sisteme de implanturi de tipul Nobel All-on-4, Straumann Pro Arch și Bredent Fast & Fix lucrarea protetică finală se realizează în 4-6 luni de la intervenție.

După protezarea finală a lucrării, clinica DENT ESTET oferă pacientului un Certificat de ASUMARE a CALITATII, în care sunt asigurate controalele și ședințele periodice de profilaxie, este certificată calitatea actului medical și oferită garanție extinsă tratamentului realizat.

În tot acest timp, este necesară respectarea igienei orale acasă, a programului de controale periodice și a ședințelor de profilaxie recomandate de medic.

Completează formularul și revendică gift cardul

*toate campurile sunt obligatorii