hero mobile
hero mobile
Programează-te

*Toate campurile sunt obligatorii
**Consultă regulamentul campaniei

Laserul dentar = stomatologie fără durere

Sănătatea orală influențează pe termen lung sănătatea generală a organismului și calitatea vieții.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, peste 20% dintre adulții cu vârsta între 35 și 44 de ani suferă de o afecțiune parodontală, aceasta fiind și una dintre cauzele principale ale pierderii premature a unuia sau mai multor dinți.

Dinți sănătoși ≠ dinți fără carii

Un dinte aparent sănătos poate să ascundă o afecțiune parodontală care poate fi depistată doar de medic.

Boala parodontală = pierderea dinților

Predispoziția genetică și a altor factori favorizanți precum fumatul, stresul, bolile imune sau diabetul pot cauza boala parodontală.

Și pacienții tineri pot fi afectați

Vizitele neregulate la medicul stomatolog și igiena necorespunzătoare pot crește riscul apariției afecțiunilor parodontale.

Tratamentul Perio-LASER Cleaning este soluția pentru a avea gingii sănătoase și dinți puternici. Această procedură implică îndepărtarea atentă a depozitelor de tartru supra, dar și subgingivale și, în plus, se realizează o decontaminare bacteriană cu laserul Biolase Epic®, ce contribuie semnificativ la o vindecare rapidă, scăderea inflamației gingivale și evitarea riscului unor noi infecții.

În cadrul clinicilor DENT ESTET, laserele de ultimă generație (Waterlase®, Biolase®) sunt utilizate cu succes pentru prevenirea și tratarea afecțunilor parodontale, ajutând, astfel, pacientul să aibă cât mai mult timp dinții sănătoși și frumoși.

Principalele avantaje ale laserului în stomatologie:

 1. Minim-invaziv și fără durere
 2. Nu necesită anestezie
 3. Rezultate mai rapide
 4. Risc redus de infecții
 5. Recuperare post-operatorie rapidă
 6. Sângerările sunt diminuate
 7. Timp redus pe scaunul stomatologic
 8. Numărul mai mic de vizite la cabinet

De ce laserul WaterLase®

WaterLase® este un laser inovator care combină apa, aerul și energia laser, înlocuind cu succes freza, turbuna și bisturiul în prevenirea și tratarea bolii parodontale. Este un laser versatil, fiind utilizat pentru tratarea tuturor tipurilor de țesut, având aplicabilitate în toate ramurile medicinei dentare.

Potrivit statisticilor, peste 25 de milioane de pacienți din întreaga lume au fost tratați cu laserul WaterLase®.

Programează-te

*Toate campurile sunt obligatorii
**Consultă regulamentul campaniei

„Tehnologia ne ajută în aproape orice procedură pe care o facem în cabinetul stomatologic, fie că este vorba de terapie parodontală, de un tratament de canal sau de estetică dentară.”

Dr. Anamaria GHIURCĂ

Medic Specialist – PARODONTOLOGIE
CERTIFICARE TRATAMENTE DENTARE CU LASERE

O echipă dedicată sănătății tale

icons
ALL IN ONE
CLINIC®

Toate investigațiile necesare sunt realizate într-o singură zi, în aceeași clinică DENT ESTET, în oricare dintre locațiile noastre (București, Sibiu, Timișoara, Brașov, Ploiești).

icons
PATIENT CARE COORDINATOR®

Pentru a ne asigura că ești constant informat și implicat în toate etapele tratamentului, un Patient Care Coordinator® dedicat va fi responsabil ca tu să ai o călătorie confortabilă la capătul căreia vei obține zâmbetul sănătos și frumos pe care ți l-ai dorit mereu.

icons
DIAGNOSTIC MULTIDISCIPLINAR

Fiecare pacient beneficiază de expertiza unei echipe medicale multidisciplinare, sub atenta supervizare a unui medic coordonator.

icons
PROTOCOL DE360Safety®

Respectăm protocoale stricte de sterilizare pentru a garanta siguranța tratamentului. Toate protocoalele sunt conforme cu reglementările Colegiului Medicilor Dentiști și îmbogățite cu elemente din protocoalele clinicilor dentare din Germania, UK, SUA și Franța.

Regulamentul campaniei:

 • Planul de tratament va fi stabilit de echipa medicală DENT ESTET și agreat împreună cu pacientul.
 • Extra beneficiul din campanie poate fi accesat după prezentarea planului de tratament, începând cu a doua vizită la clinică.
 • Campania se desfășoară exclusiv online.
 • Ofertă valabilă până la 4 decembrie 2021
TE AȘTEPTĂM
ÎN CLINICA NOASTRĂ

DENT ESTET-KronDent

Strada Castelului 108, Brașov

0723 484 316

Program:
Luni- vineri: 8-19
Sâmbătă și Duminică: Închis