Echipa DENT ESTET

Dr. Alexandra Bălășoiu

Medic Stomatolog / Estetică dentară

Dr. Alexandra Bălășoiu

Dr. Alexandra Bălășoiu s-a alăturat echipei DENT ESTET în anul 2019. Și-a început cariera medicală imediat după absolvirea facultății de stomatologie din cadru UMF Victor Babeș din Timișoara. Afinitatea pentru latura medicală a luat naștere încă din copilărie în urma unor experiențe legate de acest domeniu și a fost puternic amplificată de dorința de a ajuta pacienții care suferă de afecțiuni dentare.

Seriozitatea, disciplina și răbdarea și-au pus amprenta asupra caracterului său și totodată au ajutat-o să aibă o abordare diferită în fața eșecului și competitivității.

Consideră că rețeta succesului ei are la bază cunoștințele medicale dobândite, raționalitatea în decizii și atenția la detalii, mai ales în profesie.

Timpul petrecut în afara cabinetului este învăluit în multă spontaneitate. Îi place să abordeze viața din toate unghiurile și să își creeze infinite experiențe frumoase. Astfel, în timpul liber preferă să se antreneze în sala de fitness, să își dezvolte cunoștințele prin literatură de specialitate din domeniul stomatologiei, dar și cărți pentru suflet, îndeosebi de dezvoltare personală.

Adoră să călătorească, să descopere și să exploreze locuri noi, oameni diferiți, stiluri de viață aparte.

Cursurile de formare ale Dr. Alexandra Bălășoiu:

2019

  • ICTN - implants connected to nature, Cluj - Napoca, România
  • Terapia inițială parodontală - un concept integral pentru sănătatea orală, webinar

2018

  • Regulamentul general pentru protecția datelor - GDPR, Timișoara, România
  • Profilaxia dentară: o necesitate pentru pacienți, dar și un " motor " pentru dezvoltarea cabinetului, webinar

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.