Echipa DENT ESTET

Dr. Roxana BODE

Rezident CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

Medic - STOMATOLOGIE GENERALĂ

Dr. Roxana BODE

Dr. Roxana Bode este medic stomatolog și actualmente urmează programul de rezidențiat în chirurgie dento-alveolară. Stomatologia nu este doar o profesie, este cu adevărat vocația ei, iar motivația principală o reprezintă dorința de a ajuta oamenii, de a veni în întâmpinarea nevoilor lor.

Provocarea cea mai mare o reprezintă nu atât stabilirea unui plan de tratament adecvat fiecărui caz în parte, cât mai ales adoptarea unei atitudini potrivite, umane, în fața pacientului, fiecare având așteptări diferite de la cel căruia îi acordă încrederea în rezolvarea problemelor de sănătate orală.

Îi plac oamenii autentici, pozitivi și altruiști și consideră că are foarte multe de învățat de la cei din jur, chiar și de la cei care, aparent, sunt foarte diferiți. Este o persoană activă, iubește să petreacă timp în natură, cu cei dragi, dar și să asculte muzică și să citească.

Cursuri și certificări:

2022

  • ''Posibilitățile și limitele tratamentului endodontic actual - O vedere de ansamblu'' - COLEGIUL MEDICILOR STOMATOLOGI BIHOR, DR. PETER KIEFNER - LECTOR

2021

  • ''Concentratele plachetare (PRF, PRGF). Tratamente inovatoare în stomatologie'' - SIMPOZIONUL DE STOMATOLOGIE (2021)
  • CONGRESUL DE PARO-PROTETICĂ - AMSPR

2017

  • ''Preparation and material selection in CAD/CAM dentistry'' - EUROPEAN PROSTHODONTIC ASSOCIATION

2014

  • ''The 19th edition of knots and sutures'' - Societatea Studențească de Chirurgie din România

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.