Echipa DENT ESTET

Dr. Vanesa LAMARI

Medic Stomatolog - STOMATOLOGIE GENERALĂ

Rezident CHIRURGIE STOMATOLOGICĂ ȘI MAXILO-FACIALĂ

Dr. Vanesa LAMARI

Dr. Vanesa Lamari a absolvit Facultatea de Medicină „Victor Papilan” din cadrul Universității Lucian Blaga, Sibiu, iar în prezent urmează programul de rezidențiat pe Chirurgie Stomatologică și Maxilo-facială la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

A fost îndrumată spre stomatologie de sora ei care, încă din copilărie, a fost constant alături de ea și a încurajat-o să ia cele mai bune decizii. Viziunea pe care aceasta a avut-o în privința alegerii profesiei de medic stomatolog s-a bazat pe 3 caracteristici definitorii pe care le-a observat la dr. Vanesa Lamari: calmul, răbdarea și spiritul artistic. De-a lungul anilor de studiu, pasiunea ei s-a îndreptat spre Chirurgia Maxilo-facială, motiv pentru care, în ziua de astăzi, urmează programul de rezidențiat.

Provocările, pentru dr. Vanesa Lamari, apar atunci când pacienții vin la clinică având afecțiuni dentare grave, probleme stomatologice mai rar întâlnite, însă pasiunea și determinarea de a oferi cele mai bune servicii o conduc spre rezultate finale extraordinare și are satisfacția că oamenii își recapătă sănătatea orală.

În timpul liber călătorește cu soțul ei, pentru că îi place să descopere împrejurimi noi și să se relaxeze, însă locul ei preferat este casa de la țară a bunicilor săi, fiind un spațiu cu o puternică încărcătură emoțională. De asemenea, îi plac excursiile în natură, iubește să citească, să bea ceai negru, să asculte muzică clasică, reușind astfel să se deconecteze de viața cotidiană.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.