Întreabă-ne aici sau programează-te!

Prin completarea acestui formular accept să fiu contactat pe email și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații sau informāri de marketing despre tratamentul solicitat.
*Toate câmpurile sunt obligatorii
**Campania este dedicată exclusiv pacienților noi și se activează doar online, prin completarea formularului.
***Vezi Regulamentul campaniei


NEW SMILE PACK - 230 RON

New Smile. New reason to enjoy life.

Consultație complexă

Întâlnirea cu medicul dentist are loc în sala de tratament după realizarea fotografiilor de investigație și presupune, în primul rând, parcurgerea fișei pacientului și discuția despre istoricul dvs medical.

Medicul va realiza examenul clinic oral, completând observațiile din cadrul anamnezei cu detalii utile, pentru ca dvs să înțelegeți situația dentară în ansamblu.

Radiografie digitală

După consultație, medicul vă va recomanda realizarea unor investigații radiologice digitale de tip OPG (radiografie digitală panoramică). Acest tip de investigație clinică îl ajută pe medicul coordonator să stabilească cu precizie diagnosticul și să planifice mult mai riguros planul de tratament.

Clinica DENT ESTET Ploiesti dispune de un centru integrat de radiologie digitală cu aparatură de imagistică dentară performantă.

Prophylaxis Master EMS Airflow®️

Este ultima inovație a EMS pentru Guided Biofilm Therapy (Tratamentul ghidat al plăcii bacteriene) – o tehnologie minim-invazivă, fiind o soluție eficientă pentru prevenția cariilor și a afecțiunilor parodontale.

Conceput pentru o utilizare facilă, prezintă următoarele avantaje:

 • eficiență crescută (utilizarea revelatorului permite îndepărtarea completă a plăcii bacteriene)
 • mai blând și mai confortabil pentru pacient, datorită funcției de încălzire a apei
 • nedureros, fiind astfel recomandat pentru dinți sensibili
 • prietenos cu țesuturile, putând fi utilizat și pe țesuturile moi (limba, gingie, mucoasa obrazului)
PROGRAMEAZĂ-TE

DE CE SĂ ALEGI CLINICA DENT ESTET PLOIEȘTI

icons
ALL IN ONE
CLINIC®

Toate investigațiile necesare sunt realizate într-o singură zi, în aceeași clinică DENT ESTET, în oricare dintre locațiile noastre (București, Sibiu, Timișoara, Brașov, Ploiești, Craiova, Oradea).

icons
PATIENT CARE COORDINATOR®

Pentru a ne asigura că ești constant informat și implicat în toate etapele tratamentului, un Patient Care Coordinator® dedicat va fi responsabil ca tu să ai o călătorie confortabilă la capătul căreia vei obține zâmbetul sănătos și frumos pe care ți l-ai dorit mereu.

icons
DIAGNOSTIC MULTIDISCIPLINAR

Fiecare pacient beneficiază de expertiza unei echipe medicale multidisciplinare, sub atenta supervizare a unui medic coordonator.

icons
PROTOCOL DE360Safety®

Respectăm protocoale stricte de sterilizare pentru a garanta siguranța tratamentului. Toate protocoalele sunt conforme cu reglementările Colegiului Medicilor Dentiști și îmbogățite cu elemente din protocoalele clinicilor dentare din Germania, UK, SUA și Franța.

EXPERIENȚA DENT ESTET

Regulamentul campaniei:

 • Planul de tratament va fi stabilit de echipa medicală DENT ESTET și agreat împreună cu pacientul.
 • Campania se desfășoară exclusiv online și este activă pănă la 31 mai 2022.
 • DENT ESTET Ploiesti

  str. Rahovei, nr. 32

  0751 602 020

  Program:
  Luni- vineri: 8-21
  Sâmbătă: 09 – 14
  Duminică: închis

  Sună acum Programează-te Whatsapp