Prevention Pack la Dent Estet Sibiu

Toamna vine la DENT ESTET Sibiu cu zâmbete sănătoase și pline de încredere!

Prevenția dentară te salvează de vizitele dese și costisitoare la stomatolog. Profilaxia dentară realizată o dată la șase luni ajută la menținerea dinților sănătoși și extinde semnificativ durata de viață a lucrărilor dentare. O igienizare incorectă sau incompletă poate avea ca rezultat reapariția unor probleme tratate în trecut. Nu mai amâna vizita la stomatolog și alege un pachet de prevenție potrivit nevoilor tale.

Profită de pachetul Prevention și beneficiezi de:

  • Consultație dentară
  • Plan de tratament personalizat
  • Profilaxie dentară (detartraj, periaj profesional, air-flow, fluorizare)
  • Foto digitale de diagnostic
  • Radiografie digitală
  • BONUS: 20% reducere la obturațiile dentare fizionomice

Prețul pachetului este de 280 RON iar acesta este valabil în perioada 8 octombrie – 30 noiembrie în clinica DENT ESTET din Sibiu.

Clinica dispune de 7 unit-uri dentare A-DEC (SUA), dotate cu cele mai avansate tehnologii.

Pentru ca tu să beneficieze de un diagnostic corect, precum și de un tratament complet și sigur, nu vei fi tratat doar de către un singur medic, ci de o întreagă echipă cu expertiză multidisciplinară și certificări internaționale. Mai mult decât atât, echipa multidisciplinară înseamnă că suntem capabili să oferim toate specialitățile stomatologiei sub același acoperiș, totul pentru confortul și siguranța ta.

Astfel, în clinica DENT ESTET Sibiu te bucuri de un centru in-house de radiologie dentară și un studio foto digital, precum și de cele mai avansate tehnologii digitale, printre care laserul Waterlase și scanner-ul digital intraoral.