Dr. Sabina Bran

Medic Stomatolog - Stomatologie Generală

Rezident în Parodontologie

Despre

Dr. Sabina Bran și-a dorit să devină medic încă din copilărie. Astfel că nu a stat pe gânduri și a aplicat la universitatea „Ovidius”- Facultatea de Medicină Dentară din Constanța, pe care a absolvit-o în  anul 2022. În prezent este medic rezident în Paradontologie la Spitalul Universitar de Urgență din București.

Ambiția, tenacitatea și dorința continuă de a readuce zâmbetul pe fețele oamenilor au făcut-o să profeseze în stomatologie. În timpul studiilor a activat în calitate de asistentă medicală în cadrul clinicii DENT ESTET, perioadă în care a asistat la proceduri precum obturații, igienizări profesionale, albire dentară și extracții dentare.

„Resursele care mă ajută în relația cu pacienții sunt actualizarea constantă a cunostințelor medicale, dezvoltarea abilităților de comunicare și îngrijire a pacienților, precum și utilizarea tehnologiei pentru a oferi tratamente eficiente și personalizate.”

Stomatologia nu este singura ei pasiune. În timul liber îi place să  facă hicking , să descopere trasee montane și să călătorească. Cea mai mare satisfacție totuși  este atunci când își petrece timpul cu cei dragi, descoperă locuri și tradiții noi împreună. 

Cursuri și congrese de specialitate:

Congresul CMSB ” Perspectivele prevenției în stomatologie”, Congresul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” – București, 2023