DENT ESTET Heritage

DENT ESTET înseamnă pasiunea pentru stomatologie, o echipă medicală multidisciplinară cu experiență, tehnologie avansată care desăvârșește actul medical și binele cel mai înalt al pacientului, pentru a crea o experiență unică și șansa unui nou început.

Universul inovator DENT ESTET a pornit de la înființarea primei clinici în 1999 de către Dr. Oana Taban și s-a dezvoltat în toți cei 24 de ani de existență, integrând un model vizionar de stomatologie în România: prin investiții în digitalizare, în stabilitatea echipei medicale, în dezvoltarea profesională continuă a medicilor și prin abordarea integrată a planului de tratament.

În prezent, am ajuns la 18 clinici stomatologice (12 pentru adulți, 4 dedicate exclusiv copiilor și două dedicate exclusiv adolescenților), în 9 orașe importante din țară - București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova, Arad.

Sănătatea dentară a pacienților este prioritatea noastră și considerăm că succesul tratamentului este crearea unei relații de încredere între medic și pacient. Fiecare tratament este personalizat și abordat multidisciplinar, pentru că fiecare pacient este unic.