Scanner Facial RAYFace

Stomatologia digitală este un domeniu dinamic și inovativ, care oferă o paletă din ce în ce mai mare de soluții de tratament aplicabile în estetică dentară.
Scanerul facial 3D, cea mai nouă tehnologie implementată în clinicile DENT ESTET, oferă posibilitatea de a personaliza planul de tratament pornind de la trăsăturile feței pacientului.  
Acest scaner facial 3D este un upgrade de la fotografia de diagnostic în 2D, pentru că medicul stomatolog și tehnicianul dentar au acces la portretul dumneavoastră digital în 3D, ceea ce le permite să planifice cu mult mai mare acuratețe viitorul zâmbet. 

Ce este scanerul facial RAYFace®?

Creat de o companie sud coreeană care contribuie din 2004 în domeniul stomatologiei digitale la nivel mondial, scanerul facial RAYFace®  face parte din inovațiile care propun un nou standard în soluții de imagistică dentară.
Într-un tratament de reabilitare orală, fie că vorbim de fațete, coroane sau lucrări protetice fixe, scanarea facială 3D îi oferă medicului stomatolog posibilitatea de a planifica viitoarea lucrare pornind de la trăsăturile faciale ale pacientului. Un plan de tratament personalizat, ghidat de caracteristicile faciale înseamnă că dumneavoastră vă puteți bucura de un nou zâmbet natural care să vă pună în valoare.
De la diagnostic la tratament, scanerul facial 3D RAYFace®  este un dispozitiv compatibil cu fluxul de lucru digital integrat în clinicile DENT ESTET.  

Cum funcționează scanerul facial RAYFace®

Scanare instantanee

0.5 secunde sunt necesare pentru a capta în 3D cel mai natural zâmbet al dumneavoastră. Cu ajutorul a șase camere de rezoluție ridicată, conturul facial și definiția sunt redate instantaneu. 

Creează un avatar dentar

Tehnologia încorporată în acest scaner oferă posibilitatea de a suprapune toate investigațiile din fișa pacientului, precum tomografia computerizată, scanarea intraorală 3D și scanarea facială 3D pentru a crea un avatar dentar al pacientului. 

Soluție integrată de tratament

RayFace reprezintă fundația pentru o soluție completă de tratament ghidată de caracteristicile faciale ale pacientului. Astfel, acest scaner utilizează informațiile obținute din scanarea facială 3D a pacientului pentru a ghida sau personaliza tratamentul. 

Oferind un diagnostic rapid și precis, medicul stomatolog va putea realiza o simulare 3D a designului zâmbetului, pentru predictibilitatea rezultatului final. Datele colectate de scanerul facial 3D RAYFace®  sunt integrate cu datele colectate de scanerul intraoral, de tomografia computerizată CBCT și de scanerul Modjaw™ 4D.
RAYFace® este un dispozitiv de comunicare eficient de care veți beneficia în relația cu medicul dumneavoastră. Previzualizarea zâmbetului este momentul în care puteți discuta orice aspect cu privire la viitoarele lucrări protetice.
Odată ce faza de planificare a reabilitării orale este completă, medicul stomatolog va furniza laboratorului de tehnică dentară digitală Aspen toate datele necesare pentru realizarea lucrărilor protetice (fațete, coroane, inlays, onlays, lucrări protetice totale pentru All-on-4®).
Laboratorul este echipat cu tehnologie CAD/CAM, ceea ce înseamnă că designul viitoarelor lucrări este asistat de computer și manufacturarea este de asemenea computerizată. Tehnologia CAD/CAM permite laboratorului să livreze lucrări protetice de o estetică avansată, durabile, personalizate și compatibile cu datele pacientului, sub coordonarea echipei de experți ceramiști din cadrul laboratorului Aspen.  

Beneficiile scanerului facial RAYFace®

Plan de tratament precis

Pentru un plan de tratament ghidat de caracteristicile faciale ale pacientului.

 

Un excelent dispozitiv de comunicare

Oferă consultații eficiente prin compararea realistă a imaginilor de dinainte de tratament și previzualizarea rezultatului final.

Integrare digitală

Dispozitivul RAYFace® permite integrarea scanării intraorale și accesul la funcționalitățile sale.

 

Calitatea ridicată a imaginii

Cele șase camere de rezoluție înaltă captează o imagine 3D a feței pacientului.

 

Design confortabil

Experiența pacientului este confortabilă și plăcută cu acest dispozitiv.