Sistemul de implant dentar All-on-4®

Oportunitatea de a plasa imediat un implant și de a încărca imediat coroana dentară pe implant reduce numărul de vizite necesare în clinică  și oferă cel mai scurt timp de așteptare până la reabilitarea estetică și funcțională.

Sistemul revoluționar de implant dentar care vă oferă șansa la o viață normală

Sistemul de implant dentar All-on-4® reprezintă o soluție inovatoare și minim invazivă pentru restaurarea completă a ambelor arcade dentare, asigurând o satisfacție ridicată a pacientului. Dezvoltat încă din 1998 de către Prof. Dr. Paulo Malo, fondatorul rețelei de clinici dentare Malo Clinics, acest concept revoluționar a tratat cu succes pacienți din întreaga lume, stabilind un standard în reabilitarea orală.

Beneficiile tratamentului cu All-on-4®

Restaurare orală totală într-o singură zi

Implanturile și lucrarea protetică provizorie sunt realizate în doar o zi, iar pacientul părăsește cabinetul cu dinți fixați.

Reabilitare orală totală

Sistemul este conceput să restaureze întreaga dantură folosind doar 4 sau 6 implanturi pe fiecare arcadă dentară, oferind pacientului șansa de a se alimenta corect și de a zâmbi cu încredere din nou.

Eficientizarea timpului de așteptare și a costurilor

Comparativ cu alte tratamente cu implant dentar, care necesită câte un implant pentru fiecare dinte refăcut, sistemul reduce numărul de implanturi necesare, elimină necesitatea de grefă osoasă, reducând timpul până la finalizarea tratamentului și costurile aferente.

Siguranță și confort

Procedura este efectuată sub supravegherea unui medic ATI, asigurându-se că pacientul se simte în siguranță și confortabil pe durata intervenției.

Stabilitate ridicată și rezultate de durată

Sistemul All-on-4® asigură o stabilitate optimă, contribuind la conservarea sănătății osoase și la prevenirea atrofiei ulterioare. 

Excelența a ales Excelența: Prof. Dr. Paulo Maló alături de DENT ESTET pentru tratamentul cu All-on-4®

În parteneriat cu Prof. Dr. Paulo Maló, DDS, PhD, echipa DENT ESTET aduce excelența în implantologie mai aproape de pacienții din România. Profesorul Maló este inventatorul sistemului All-on-4® în colaborare cu compania elvețiană Nobel Biocare™ și din 2021 este mentorul echipei de implantologi DENT ESTET în această metodă revoluționară de tratament.

„Sistemul de implant All-on-4® este răspunsul la provocarea majoră a reabilitării orale pentru persoanele edentate, oferind o soluție inovatoare care elimină necesitatea purtării protezei dentare pe viață. Imaginează-ți bucuria unui pacient care află că poate avea dinți fixi în aproximativ o zi, fără adiție osoasă, și cu o rată de succes mai mare decât în cazul grefei osoase. Această tehnică inovatoare oferă beneficii semnificative și este un adevărat miracol pentru pacienți."

Prof. Dr. Paulo Maló, DDS, PhD 
Inventatorul sistemului All-on-4®

Faceți cunoștință cu echipa DE Implant Division

Echipa noastră de specialiști în implantologie este dedicată să vă ofere cele mai bune soluții de tratament și să vă restabilească zâmbetul și încrederea în sine. Cu experiență vastă și expertiză în implantologie, acești profesioniști vă vor ghida pas cu pas pe parcursul întregului proces, asigurându-vă că beneficiați de cele mai bune rezultate.

Tehnologii Utilizate în Tratamentul cu Implant Dentar All-on-4®

Pentru a vă asigura o experiență confortabilă și rezultate sigure, utilizăm cele mai avansate tehnologii în implantologie:

Scanerul intraoral digital Trios 3Shape® Real Color

TRIOS® Real Color este un scanner intraoral pentru captarea 3D precisă și vizualizarea realistă a cavității bucale.  Această nouă tehnologie facilitează realizarea de imagini scanate cu dinții și gingiile pacienților. Culorile naturale facilitează dis...

Softul de ghidare digitală 3Shape Implant Studio®

Atunci când medicii DENT ESTET planifică tratamente cu implant dentar, ultimul lucru pe care și-l doresc este imprevizibilitatea și inconsistența.Software-ul de planificare a implanturilor 3Shape Implant Studio® le oferă astfel o precizie digitală și ...

Anestezia digitală The Wand®

The Wand este cea mai performantă tehnologie în anesteziere dentară, prin care debitul de anestezie este controlat de computer. Efectul este mult mai rapid, eficient și nu afectează alte zone. Prin control digitalizat, anestezia a devenit sigură și lipsită...

Ghid chirurgical digital

Ghidurile chirurgicale sunt cele mai noi progrese în tehnologia implanturilor dentare. Chirurgia ghidată a revoluționat toate aspectele chirurgiei, de la înlocuirile genunchiului până la implanturile dentare. Un ghid chirurgical este creat prin luarea ampr...

Dispozitiv Osstell Beacon®

Era tehnologiei și a vitezei a adaptat și așteptările pacienților în ceea ce privește tratamentul cu implant dentar. De aceea, încărcarea imediată (etapa de protezare, finalizarea designului dintelui nou) a devenit o procedură din ce în ce mai solicitată. ...

La DENT ESTET, suntem dedicați să vă oferim cele mai bune soluții în implantologie, garantându-vă un zâmbet sănătos și frumos pe termen lung. Stabiliți o vizită și discutați cu medicul stomatolog despre beneficiile tratamentului cu implant dentar All-on-4®.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Prenume, Nume*

Metoda de comunicare preferată
Metoda de comunicare preferată

Număr de telefon*

Adresa de e-mail*

Orașul*
Orașul*

Clinica*
Clinica*

Mesajul tău...