DESPRE NOI

Medici cu un nivel ridicat de experiență

Multidisciplinaritatea înseamnă că planul de tratament al fiecărui pacient este coordonat de un medic de caz care supraveghează o echipă de medici specializați în toate ramurile stomatologiei: implantologie, chirurgie, estetică/protetică dentară, ortodonție, parodontologie, endodonție și stomatologie laser.

Suntem o comunitate de 622 de membri implicați, dintre care 190 de medici stomatologi cu certificări în toate ramurile medicinei dentare. Împreună, reușim să oferim o experiență integrată prin cele:

  • 110 unit-uri echipate la standarde hi-tech, care includ 9 săli de chirurgie complet utilate pentru intervenții realizate sub supraveghere medic specialist ATI
  • 7 divizii de excelență unice în România (DE Implant Division, Aesthetic Division, Ortho DE Digital Team, DE Laser Division, DE Laser Periodontics Team și DE Endodontics Team)
  • 1 laborator de tehnică dentară digitală – Aspen
  • 10 centre de imagistică și radiologie complet digitalizate, care includ aparate de tomografie computerizată (CBCT)
  • 10 studiouri foto digitale - Future Smile Studio  
  • 7 cabinete de psihologie pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de suport emoțional atunci când au grijă de sănătatea lor dentară
  • 1 program educațional de management medical – ADOM.

Conceptul All-in-one Clinic

Prin conceptul All-in-one Clinic fiecare etapă a tratamentului, de la imagistică și radiologie, la rezultatul final, sunt realizate într-o singură clinică, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de soluții corecte și eficiente.

Parteneriatul cu Prof. Dr. Paulo Maló

Din 2020, serviciile noastre de excelență și infrastructura creată în cadrul clinicilor DENT ESTET au fost recunoscute de renumitul Prof. Dr. Paulo Maló, inventatorul conceptului All-on-4.

Prin parteneriatul cu Prof. Dr. Maló, medicii DENT ESTET Implant Division beneficiază de mentorat cu privire la cazurile complexe de restaurare orală totală și oferă soluții avansate, în cel mai scurt timp, pacienților cu edentații sau lipsă de os.

Stomatologie digitală

În ultimii ani, ne-am concentrat atenția pe digitalizarea experienței pacientului și am investit în cele mai noi tehnologii de diagnosticare, tratament și tehnică dentară pentru a crește acuratețea și eficiența tratamentelor. Credem că atunci când tehnologiile sunt valorificate de dentiști cu experiență și dornici de perfecționare continuă, experiența pacientului este mult îmbunătățită.

Suntem promotorii beneficiilor stomatologiei digitale pentru a transforma modul în care este percepută vizita la medicul dentist. Crearea unei relații apropriate între medic și pacient se bazează pe încredere și respect. De aceea, ne dorim ca fiecare pacient să se simtă ascultat și implicat activ în luarea deciziilor, iar tehnologiile digitale ne ajută în acest sens. Transparența comunicării și predictibilitatea rezultatelor sunt esențiale pentru ca la finalul tratamentului, pacientul să se bucure de sănătate dentară și un zâmbet armonios care să-l pună în valoare.

Împreună Facem România bine

În 2017, valorile noastre au fost recunoscute de MedLife, cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România și împreună am construit un parteneriat puternic care contribuie la dezvoltarea grupului de clinici DENT ESTET la nivel național.

Ne-am unit forțele pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc privat. Conform statisticilor UE, în România activează în prezent aproximativ 17.000 de cadre medicale stomatologice, având o proporție de 0.84 dentiști la fiecare 1.000 de locuitori. Cu toate acestea, țara noastră este pe ultimele locuri din Europa în ceea ce privește bugetul alocat sănătăţii orale. Explicația poate fi în faptul că prevenția continuă să fie o provocare, românii alegând în continuare să meargă la dentist pentru a trata, nu pentru a preveni.

Potrivit unui studiu realizat în 2022,

peste 70% dintre români suferă de afecțiuni stomatologice netratate, deși majoritatea acestora pot fi prevenite într-un stadiu incipient, printr-o igienă orală corespunzătoare și vizite periodice la medicul stomatolog. Totodată, deși un procent de 88% dintre respondenții studiului se declară preocupați de sănătatea lor dentară, doar 55% consideră că nivelul acesteia este optim.

Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET

„În același timp, știm că pacienții își doresc tratamente fără durere, un nivel ridicat de confort în cabinetul stomatologic, empatie și profesionalism din partea echipei medicale, care să ofere rezultate pe termen lung. De aceea, alături de MedLife, continuăm să investim în dezvoltarea echipei medicale și dotarea clinicilor cu cele mai noi echipamente, dar și materiale performante pentru a putea oferi pacienților calitate, profesionalism, grijă și respect pentru nevoile lor.”