Alignerele ortodontice: Obțineți zâmbetul perfect alături de DENT ESTET Ortho Division

Bine ați venit pe pagina dedicată alignerelor, soluția discretă și eficientă pentru obținerea zâmbetului perfect. La DENT ESTET, înțelegem că zâmbetul dumneavoastră nu este doar despre funcționalitate; este despre îmbunătățirea esteticii generale a feței, a simetriei și a încrederii. Tratamentele noastre ortodontice, în special cu alignere, sunt adaptate pentru a satisface nevoile pacienților perfecționiști precum dumneavoastră, care pun preț atât pe funcționalitatea, cât și pe frumusețea zâmbetului lor.

De ce să alegeți alignerele ortodontice?

Tratamentul ortodontic cu alignere nu este doar despre îmbunătățirea funcționalității zâmbetului dumneavoastră; veți observa impactul său asupra esteticii generale a feței încă de la început. Indiferent dacă vă confruntați cu înghesuiri, spațieri sau alte iregularități dentare, alignerele pot aborda aceste probleme în mod eficient. Ortodonții diviziei DENT ESTET Digital Ortho Team sunt dedicați nu numai îmbunătățirii funcționalității și frumuseții zâmbetului dumneavoastră, ci și asigurării armoniei cu caracteristicile generale ale feței dumneavoastră. Planul dumneavoastră de tratament este unic și personalizat pentru nevoile dumneavoastră specifice, asigurând cel mai bun rezultat posibil. 

Alignerele – Cel mai discret tratament ortodontic

Tehnologie avansată

Alignerele reprezintă în prezent cel mai dezirabil mod de a vă alinia zâmbetul. Susținut de peste 20 de ani de cercetare științifică, mai mult de 900 de brevete și tehnologie avansată de imprimare 3D, a transformat peste 6,5 milioane de zâmbete în întreaga lume. 

Soluție personalizată

Fiecare set de alineatoare este 100% personalizat structurii dentare unice a dumneavoastră, asigurând confort superior și impact minim asupra gingiilor. 

Eficiență și viteză

Tratamentul cu alignere este foarte eficient și poate fi finalizat în doar șase luni, oferind rezultate rapide fără a compromite eficacitatea. 

Simplu de utilizat

Când apelați la alignerele, tratamentul ortodontic este simplu și fără efort. Purtați alignerele timp de 22 de ore pe zi, cu o pauză permisă pe durata meselor și în timpul periajului dentar, și urmăriți transformarea zâmbetului dumneavoastră fără niciun efort. 

O opțiune discretă

Alignerele trec cu ușurință neobservate de cei din jur, permițându-vă să urmați tratamentul ortodontic discret și cu încredere. 

Beneficiile tratamentului ortodontic cu alignere

  1. Rezultate vizibile. Obțineți îmbunătățiri vizibile în doar șase luni.
  2. Predictibilitate. Datorită tehnologiei avansate de scanare 3D, alignerele sunt foarte previzibile, asigurând rezultate precise.
  3. Personalizare. Fiecare aspect al tratamentului dumneavoastră, de la început până la sfârșit, este adaptat zâmbetului dumneavoastră unic.
  4. Abordare avansată. Specialiștii noștri ortodonți adoptă o abordare cuprinzătoare și avansată în corectarea ortodontică, asigurând rezultate optime pentru fiecare caz. 

Experiența pacientului

Consultația de specialitate

Programați o consultație inițială cu unul dintre ortodonții noștri specializați pentru a discuta opțiunile de tratament și pentru a stabili care este alignerul potrivit pentru dumneavoastră.

Scanarea digitală

Vom realiza o scanare digitală 3D a dinților dumneavoastră pentru a planifica și a personaliza tratamentul dumneavoastră. De asemenea, consultația cu scanerul Modjaw 4D ne va furniza informații despre felul în care dinții se suprapun pe durata mișcărilor uzuale ale maxilarelor, pentru a optimiza planul de tratament. 

Tratament personalizat

Bazându-ne pe scanările realizate anterior, vom crea un plan de tratament personalizat, inclusiv previziuni detaliate ale modului în care zâmbetul dumneavoastră va evolua de-a lungul tratamentului. 

Personalizarea alignerelor

Alignerele dumneavoastră vor fi realizate de producător folosind tehnologii avansate de imprimare 3D, iar ulterior veți primi seturile personalizate de alignere. 

Fitting-ul alignerelor

Odată ce alignerele dumneavoastră sunt gata, le veți primi împreună cu instrucțiuni detaliate despre modul de purtare și îngrijire a acestora. 

Monitorizarea progresului

Pe parcursul tratamentului dumneavoastră, medicul ortodont va monitoriza progresul dumneavoastră și va face orice ajustări necesare pentru a asigura rezultatele optime. 

Îngrijirea post-tratament

După finalizarea tratamentului cu alignere, vă vom oferi îndrumări privind menținerea noului dumneavoastră zâmbet frumos pentru mulți ani de acum înainte. 

Programați-vă consultația astăzi!

Sunteți pregătiți să vă îmbarcați în călătoria către un zâmbet perfect cu alignerul potrivit? Programați-vă consultația cu specialiștii noștri ortodonți astăzi și luați primul pas către un zâmbet încrezător, frumos, care reflectă adevărata dumneavoastră personalitate! 

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Prenume, Nume*

Metoda de comunicare preferată
Metoda de comunicare preferată

Număr de telefon*

Adresa de e-mail*

Orașul*
Orașul*

Clinica*
Clinica*

Mesajul tău...