Descoperă tehnologiile digitale în tratamentele ortodontice la DENT ESTET

La DENT ESTET, ne angajăm să aducem cele mai avansate tehnologii în cabinetul stomatologic pentru a oferi pacienților noștri experiențe de tratament de neegalat. Cu ajutorul ultimelor inovații digitale, transformăm tratamentul ortodontic într-o experiență precisă, confortabilă și personalizată.

Tehnologii digitale pe care le utilizăm în ortodonție:

Radiologie Panoramică Digitală  

Imaginea panoramică digitală oferă o perspectivă completă a structurii orale, permițând medicilor noștri să analizeze cu precizie poziția dinților, a oaselor maxilare și a altor structuri importante. Acest instrument ne ajută să diagnosticăm afecțiunile dentare într-un mod rapid și non-invaziv.

 

Future Smile Studio - Fotografii de diagnostic

Fotografiile de diagnostic realizate în studiourile noastre Future Smile Studio, de către echipa noastră de fotografi specializati permit o evaluare detaliată a aspectului și funcționalității zâmbetului fiecărui pacient. Aceste imagini ajută la planificarea precisă a tratamentului și la comunicarea eficientă între echipa medicală și pacient.

 

Trios - Scanerul intraoral 3D

Utilizând tehnologia avansată Trios, realizăm scanări intraorale precise și confortabile. Aceste scanări oferă o imagine digitală tridimensională a dinților și a gingiilor, permițând medicilor noștri să proiecteze și să implementeze tratamente ortodontice personalizate într-un mod eficient și precis.

 

Modjaw 4D - Verificarea funcționalității mușcăturii  

Modjaw 4D este o tehnologie inovatoare care ne permite să evaluăm dinamica mușcăturii și funcționalitatea articulației temporo-mandibulare. Prin analiza mișcărilor mandibulei în timp real, putem identifica disfuncțiile și să intervenim în mod adecvat pentru a corecta problemele de aliniere și funcționalitate.

 

Digital Smile Design  

Digital Smile Design (DSD) este o metodă avansată de planificare a tratamentului care utilizează tehnologie digitală pentru a crea previzualizări detaliate ale rezultatelor tratamentului. Această abordare permite pacienților să vadă și să înțeleagă exact cum va arăta zâmbetul lor final, oferindu-le încredere și claritate în procesul de luare a deciziilor.

Tehnologii:

Centru de radiologie digitală

Un centru integrat de radiologie digitală presupune integrarea tuturor metodelor și tehnologiilor de ultimă generație utilizate în diagnosticarea unei afecțiuni dentare într-un singur loc, astfel încât pacientul nu se va mai deplasa pentru a efectua o inve...

Scanerul intraoral digital Trios 3Shape® Real Color

TRIOS® Real Color este un scanner intraoral pentru captarea 3D precisă și vizualizarea realistă a cavității bucale.  Această nouă tehnologie facilitează realizarea de imagini scanate cu dinții și gingiile pacienților. Culorile naturale facilitează dis...

Tehnologia MODJAW® - Estetica avansată

În era digitală în care trăim, evoluția tehnologiilor în medicina dentară este constantă, oferind noi alternative de tratament care să satisfacă cerințele pacienților pentru tratamente avansate. Stomatologia 4D este un exemplu clar al acestei evoluții, red...

Digital Smile Design® (DSD)

Cu Digital Smile Design (DSD), intrăm într-o lume fascinantă de posibilități pentru a vă crea zâmbetul perfect. Prin integrarea tehnologiei moderne, experienței în stomatologia digitală și principiilor estetice, DSD deschide porțile către un viitor în care...

La DENT ESTET, promisiunea noastră este să oferim tratamente ortodontice care să vă confere încredere, susținute de cele mai avansate tehnologii digitale disponibile în domeniu. Cu echipa noastră experimentată și pregătită în utilizarea acestor tehnologii avansate, suntem aici pentru a vă transforma zâmbetul într-o operă de artă.

Programați un consult