Echipa DENT ESTET

O singură echipă dedicată sănătății tale

„Pentru noi, este un privilegiu să fim alături de voi în călătoria transformării zâmbetului.”

Noi, medicii DENT ESTET, înțelegem importanța comunicării, colaborării și sinergiei în cadrul clinicilor noastre. De aceea, aplicăm în fiecare zi principii precum multidisciplinaritatea și interdisciplinaritatea pentru a oferi o îngrijire optimă pacienților noștri.

Noi, medicii DENT ESTET, înțelegem importanța comunicării, colaborării și sinergiei în activitatea noastră. Pentru noi, multidisciplinaritatea și interdisciplinaritatea sunt principii de bază pentru a oferi o îngrijire optimă pacienților noștri.

 

Comunicarea deschisă, primul pas în relația cu pacientul

Doar o echipă poate colabora bine, iar echipele puternice se construiesc prin comunicare transparentă, respect și împărtășirea de valori comune. Comunicarea deschisă a specialiștilor DENT ESTET permite o aliniere perfectă între așteptările pacientului, finalizarea cu succes a planurilor de tratament și asigurarea unei mentenanțe eficiente. Sinergia echipei aduce cu sine încredere atât pentru fiecare medic în parte, cât și pentru pacient.

 

Soluții integrate și personalizate de tratament

Medicii DENT ESTET sunt experți atent selecționați, cu peste 20 de ani de practică zilnică în implantologie, chirurgie dento-alveolară, terapia cariilor dentare, estetică/protetică dentară, ortodonție, parodontologie, endodonție, stomatologie laser.

Multidisciplinaritatea și expertiza vastă sunt secretul succesului echipei DENT ESTET în diagnosticarea și tratarea cazurilor complexe. Fiecare profesionist - medic stomatolog, tehnician dentar, asistent medical sau Pacient Care Coordinator - are un rol bine determinat în asistența medicală specializată acordată pacienților și în eficiența planurilor de tratament. Iar această coeziune favorizează încrederea, care este fundamentală pentru satisfacția pacientului.

 

Avem o abordare preventivă în ceea de privește sănătatea zâmbetului, iar soluțiile de tratament oferite sunt personalizate, evaluate multidisciplinar și validate prin investigații clinice digitale. Lucrând în echipă, asigurăm soluții integrate de tratament, optimizarea fluxului digital de lucru, dar și gestionarea eficientă a timpului în vederea reducerii întârzierilor. Scopul echipei DENT ESTET este de a-ți oferi soluții medicale adaptate nevoilor și dorințelor tale.

 

Dezvoltarea profesională continuă a echipei DENT ESTET – un model urmat de clinicile dentare din România

Colaborarea creează un mediu propice învățării continue și dezvoltării profesionale. Lucrând alături de experți în domeniu și participând la numeroase conferințe interne și internaționale, membrii echipei DENT ESTET obțin perspective valoroase, fac schimb de cunoștințe și sunt la curent cu ultimele progrese din domeniu. Cultura de sharing și mentorat încurajează creșterea profesională și promovează o cultură de Excelenței în cadrul clinicii.