MedLife - DENT ESTET, parteneri de încredere

Abordare 360° a sănătății pacienților, încă din 2016

DENT ESTET și MedLife, două povești despre leadership, performanță și respect pentru sănătatea pacientului, au încheiat în 2016 un parteneriat puternic pentru a spune una dintre cele mai de succes povești din medicina românească. Dr. Mihaela Cristescu și dr. Oana Taban fac parte din prima generație de antreprenori din România care au contribuit semnificativ la dezvoltarea sistemului de medicină privată din țara noastră. În 1996, renumitul medic pediatru dr. Mihaela Cristescu a deschis prima clinică din grupul care avea să devină cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România - MedLife. Trei ani mai târziu, în 1999, dr. Oana Taban, medic stomatolog, deschidea prima clinică din grupul DENT ESTET, în prezent liderul pieței de medicină stomatologică din România. Parteneriatul dintre DENT ESTET și MedLife a venit firesc, ca o recunoaștere a valorilor comune, a respectului pentru sănătatea românilor și pentru o echipă de management ambițioasă și experimentată. Managementul propriu DENT ESTET s-a păstrat, activitatea grupului format în prezent din 18 clinici stomatologice fiind coordonată de CEO-ul dr. Oana Taban

Parteneriatul DENT ESTET – MedLife în cifre

  • 8 ani de dezvoltare continuă pe piața de medicină dentară din România
  • 9 noi clinici pentru copii, adolescenți și adulți în portofoliul grupului
  • 7 noi orașe - Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiești, Craiova, Arad – în care pacienții pot beneficia de servicii stomatologice premium
  • 1 laborator de tehnică dentară digitală Aspen (deschis în București în 2016)
  • 577 de angajați în cadrul celor 18 clinici DENT ESTET
  • 185 de medici specializați în toate ramurile medicine dentare (implantologie, chirurgie dento-alveolară, ortodonție, endodonție, parodontologie, stomatologia laser, estetică și protetică dentară, stomatologie pediatrică)
  • 9 Divizii de excelență unice în România
  • Cifră de afaceri de trei ori mai mare față de 2016

Sănătate de la A la Z: ce înseamnă parteneriatul DENT ESTET – MedLife pentru pacient

Suntem o echipă dedicată sănătății tale

Sănătatea pacientului și experiența unică în clinicile DENT ESTET sunt priorități absolute pentru noi. Misiunea echipei medicale este de a oferi soluții personalizate de tratament, cu impact pozitiv, imediat și de lungă durată asupra stării de sănătate a întregului organism, nu doar a sănătății orale. Împreună cu MedLife, am reușit să revoluționăm modul în care pacienții își gestionează sănătatea orală, asigurând servicii medicale de Excelență într-un mod flexibil și convenabil.

Cei 185 de medici din echipa DENT ESTET sunt specializați și supraspecializați în toate ramurile stomatologiei moderne, având o preocupare constantă pentru perfecționarea cunoștințelor și obținerea de certificări naționale și internaționale.

Pentru noi, abordarea multidisciplinară și interdisciplinară a planului de tratament este garanția obținerii celor mai bune rezultate. De aceea, în cadrul parteneriatului cu MedLife, pacienții au acces de mai mulți ani la abonamente de sănătate orală DENT ESTET, care înseamnă pachete complete de servicii pentru protejarea sănătății. Pachetele pot fi accesate atât individual, cât și de companiile care plănuiesc să ofere această facilitate angajaților sau familiilor lor.

 

Investim permanent în oameni

La DENT ESTET, preocuparea pentru consolidarea și formarea echipei medicale este una constantă, medicii noștri fiind susținuți să participe la programe de rezidențiat, la creșterea numărului de specializări, la conferințe și congrese internaționale.

Drept dovadă, există medici care sunt parte din echipă de 23 de ani, un exemplu fiind dr. Alexandru Georgescu, Director Study Club ITI România, medic primar în stomatologie generală, medic specialist în parodontologie și doctor în științe medicale. Dr. Alexandru Georgescu are, de asemenea, un rol major în mentorarea tinerilor medici specialiști veniți în echipa noastră. 

 

Digitalizarea, o prioritate pentru DENT ESTET

Obiectivul echipei DENT ESTET a fost și este să transformăm modul în care este percepută vizita la medicul dentist. De aceea, am continuat să promovăm beneficiile stomatologiei digitale pentru pacient.

Investim permanent în cele mai noi echipamente medicale de diagnosticare, tratament și tehnică dentară pentru a crește acuratețea și eficiența planurilor de tratament propuse pacienților.

Punem la dispoziția specialiștilor noștri echipamente și tehnologii care asigură pacientului un diagnostic 100% corect, sigur și imediat. Scanerul revoluționar MODJAW, ce folosește modelarea 3D, mișcarea maxilarului și ocluzia dinamică a pacienților în timp real, fără a utiliza raze X; laserele Waterlase și Epic Biolase, utilizate în tratamentul și prevenția bolii parodontale; tomografia digitală CBCT; scanner-ul intraoral digital Trios 3Shape® Real Color; softul de ghidare digitală 3Shape Implant Studio® și Digital Smile Design (pentru previzualizarea zâmbetului final după un plan de tratament complex) sunt doar câteva dintre tehnologiile utilizate pentru a ne asigura că pacientul se bucură de cele mai bune rezultate.