Aparate Dentare

Bun venit în lumea zâmbetelor perfecte cu aparate ortodontice avansate

La DENT ESTET, redefinim îngrijirea ortodontică cu o combinație de precizie, înaltă pregătire și inovație. Gama de aparate ortodontice disponibile vă va oferi posibilitatea de a vă alinia zâmbetul, în timp ce ia în considerare aspecte importante ale stilului de viață pe care vi l-ați creat. Pășiți într-un univers în care tehnologia digitală întâlnește îngrijirea personalizată și porniți într-o călătorie către zâmbetul visat.

Descoperiți arta Ortodonției Digitale

Tratamentele ortodontice pe care vi le oferim cu o gamă variată de aparate dentare sunt meticulos planificate pentru a armoniza proporțiile faciale, pentru a optimiza sănătatea orală și pentru a vă oferi un zâmbet încrezător. Indiferent dacă aveți în vedere să apelați la alignerele discrete sau aparate dentare clasice, oferim soluții personalizate adaptate nevoilor dumneavoastră unice.

Alegeți aparatul dentar care vi se potrivește

Alignerele ortodontice

Experimentează epitomul digitalizării cu alignerele transparente și discrete. Create din materiale premium și adaptate pentru a se potrivi perfect în stilul tău de viață, alignerele ClearCorrect, Invisalign, FAS sau Spark, disponibile în clinicile DENT ESTET, oferă confort și eficacitate de neegalat.

Aparatele Linguale Incognito

Elevați-vă experiența ortodontică cu un aparat dentar exclusivist, meticulos plasat pe suprafețele interioare ale dinților pentru discreție totală. Personalizate pentru a se potrivi anatomiei dentare, aparatele linguale Incognito se integrează perfect în zâmbetul dumneavoastră, asigurând o călătorie ortodontică cu adevărat unică.

Aparate dentare clasice

Bucurați-vă de o opțiune îmbunătățită a aparatului dentar clasic,  realizată din materiale mai puțin vizibile, precum ceramică sau safir. Fabricate din materiale care imită culoarea naturală a dinților, aparatele dentare ceramice sau din safir oferă o soluție ortodontică discretă fără a compromite eficacitatea. Obțineți frumusețea simetriei cu aparate dentare care îmbunătățesc, fără să distragă atenția de la  zâmbetul dumneavoastră.

Ghidul dumneavoastră către un zâmbet perfect

Consultația de Specialitate

În prima etapă a călătoriei tale către un zâmbet perfect, veți face cunoștință cu medicul specialist în Ortodonție. Acesta va efectua o evaluare amănunțită a stării dumneavoastră dentare, folosind tehnici avansate de diagnostic precum fotografii digitale, radiografiile panoramice, scanarea intraorală 3D și consultația ocluzală cu tehnologia Modjaw. Împreună, veți discuta opțiunile de tratament, costurile și perioada necesară pentru a obține rezultatele dorite.

Planul de Tratament

Bazându-se pe rezultatele investigațiilor și pe discuțiile despre așteptările dumneavoastră, medicul va crea un plan de tratament personalizat. Acest plan va fi transparent și concret, indicând opțiunile de tratament disponibile, durata și costurile implicate. Împreună, veți alege cea mai potrivită soluție pentru nevoile dumneavoastră ortodontice.

Profilaxia ortodontică

Înainte de aplicarea aparatului dentar, este crucial ca zâmbetul dumneavoastră să fie curat și sănătos. Astfel, veți beneficia de o procedură de profilaxie care include detartrajul cu ultrasunete, periajul profesional, air-flow-ul și fluorizarea. Această etapă nu doar pregătește terenul pentru tratamentul ortodontic, ci și aduce numeroase beneficii pentru sănătatea generală a dinților și gingiilor.

Aplicarea aparatului dentar

În funcție de tipul de aparat dentar ales, veți trece la etapa începerii tratamentului propriu-zis. În cazul aparatelor dentare fixe, acestea vor fi aplicate individual pe fiecare dinte, garantând o potrivire perfectă și un confort optim.

Consultații Periodice

După aplicarea aparatului dentar, veți fi programat pentru consultații periodice conform recomandărilor medicului ortodont. Aceste controale sunt esențiale pentru monitorizarea progresului tratamentului și ajustarea, dacă este necesar. Respectarea acestor consultații este vitală pentru a asigura succesul final al tratamentului.

Aparatul de Contenție

La finalul tratamentului ortodontic, când aparatul dentar fix este îndepărtat, veți primi un aparat de contenție personalizat. Acesta trebuie purtat în funcție de recomandările medicului dumneavoastră. Aparatul de contenție este esențial pentru menținerea rezultatelor obținute pe termen lung și asigurarea unui zâmbet perfect și sănătos.

Începeți călătoria către perfecțiune!

În fiecare etapă a tratamentului ortodontic, echipa DENT ESTET este aici pentru a vă ghida și a vă oferi suportul necesar pentru atingerea obiectivele dumneavoastră de îmbunătățire a zâmbetului.

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Prenume, Nume*

Metoda de comunicare preferată
Metoda de comunicare preferată

Număr de telefon*

Adresa de e-mail*

Orașul*
Orașul*

Clinica*
Clinica*

Mesajul tău...