Zâmbete sănătoase și naturale. Întotdeauna.

La DENT ESTET, credem că fiecare zâmbet este unic, iar misiunea noastră este să scoatem la iveală frumusețea acestuia. Iubim să transformăm zâmbete și să privim cum încrederea oamenilor crește atunci când rezultatele sunt cele dorite.

Fiecare transformare spectaculoasă spune o poveste. Despre reușita planului de tratament realizat de echipa medicală DENT ESTET, despre încrederea acordată de pacient, despre măiestria artizanilor din Laboratorul de tehnică dentară ASPEN.

Suntem alături de pacienții noștri în călătoria către o viață sănătoasă, oferindu-le acces la stomatologie digitală integrată și expertiza specialiștilor în implantologie, ortodonție, estetică și protetică dentară.  

Folosim tratamente de implantologie premium, realizate de producători renumiți precum Straumann® (Elveția) și Nobel Biocare™(Elveția), ortodonție digitală cu alignere ClearCorrect by Straumann®, Invisalign și Spark, cele mai revoluționare tehnologii de scanare digitală (MODJAW 4D®, RayFace®) și un flux de lucru digital pentru a rezolva cazuri complexe de reabilitare orală. La DENT ESTET, pacienții cu cazuri complexe de severă atrofie osoasă primesc șansa unei vieți normale datorită sistemului All-on-4®, inventat de Prof. Dr. Paulo Maló, în prezent coordonatorul echipei DE Implant Division.

Vă invităm să descoperiți Galeria zâmbetelor DENT ESTET și să vă lăsați inspirați de rezultatele uluitoare de care s-au bucurat mii de pacienți ce ne-au trecut pragul.