Tehnologia MODJAW® - Estetică avansată

Tehnologia MODJAW™️ 4D: O Experiență Revoluționară în Estetica Dentară

În era digitală în care trăim, evoluția tehnologiilor în medicina dentară este constantă, oferind noi alternative de tratament care să satisfacă cerințele pacienților pentru tratamente avansate. Stomatologia 4D este un exemplu clar al acestei evoluții, redefinind modul în care practicăm medicina dentară, cu o atenție deosebită acordată esteticii, preciziei și confortului pacientului. 

Ce este tehnologia MODJAW™ 4D?

Tehnologia MODJAW™️ 4D reprezintă un sistem digital inovator, pioner în domeniu, conceput pentru a crea nu doar zâmbete frumoase, ci și sănătoase pe termen lung. Acest sistem avansat de scanare digitală în stomatologie utilizează modelarea 3D, mișcarea maxilarului și dinamica ocluziei dentare pentru a permite o diagnosticare complexă a problemelor funcționale și personalizarea tratamentelor, adaptându-se perfect nevoilor fiecărui pacient. 

Cum funcționează tehnologia MODJAW™️ 4D?

Imaginează-ți-vă o tehnologie care înregistrează date în timp real, simplifică tratamentele complexe și îmbunătățește calitatea generală a tratamentelor dentare. Aceasta este esența sistemului MODJAW™️ 4D. În doar câteva minute de la înregistrarea mișcărilor maxilarului, toți parametrii statici și dinamici sunt obținuți, permițând medicului stomatolog să identifice ghidajele ocluzale, contactul ocluzal unilateral, uzura dinților și alte afecțiuni ocluzale. Acest lucru facilitează planificarea și implementarea unor tratamente precise și eficiente, cu rezultatele dorite de către pacient. 

Beneficiile Tehnologiei MODJAW™️ 4D

  • Înregistrarea unicității  

MODJAW™️ 4D capturează date în timp real, oferind o imagine completă și detaliată a stării clinice a pacientului. 

 

  • Analiza completă a mișcărilor uzuale

Prin monitorizarea dinamică a mișcării maxilarului, se realizează o analiză precisă a mișcărilor uzuale pe care le realizați pe timpul zilei, atunci când vă alimentați, vorbiți sau gesticulați, identificându-se orice disfuncționalități sau anomalii funcționale. 

 

  • Eficacitate crescută

Tehnologia MODJAW™️ 4D optimizează procesul de diagnosticare și planificare a tratamentului, asigurând rezultate superioare și durabile. 

 

  • Stocarea datelor

Toate informațiile despre pacienți și tratamente sunt stocate digital, asigurând accesul rapid și securizat la acestea pentru întreaga echipă medicală. 

 

  • Reducerea vizitelor la stomatolog

Prin diagnosticarea precoce și planificarea precisă a tratamentului, se reduc numărul de vizite necesare la medicul stomatolog, economisind timp și resurse pentru pacient. 

Beneficiile Tehnologiei MODJAW™️ 4D în Reabilitarea Orală Complexă

Reabilitarea orală complexă presupune o serie de tratamente dentare integrate, care pot apela la mai multe discipline, precum implantologia, ortodonția sau protetica dentară, menite să restabilească funcționalitatea și estetica dinților pacientului.  

Tehnologia MODJAW™️ 4D reprezintă un instrument indispensabil în acest proces, oferind medicului stomatolog date precise și detaliate pentru planificarea și realizarea unor tratamente personalizate și de succes.

Prin intermediul MODJAW™️ 4D, medicul poate anticipa și preveni eventualele complicații, asigurând un rezultat final optim și durabil. Mai mult decât atât, pacienții beneficiază de o experiență unică și interactivă, având posibilitatea de a înțelege în profunzime starea lor de sănătate orală și de a fi implicați activ în procesul de tratament.

În concluzie, Tehnologia MODJAW™️ 4D reprezintă un pas important în evoluția stomatologiei digitale, oferind soluții inovatoare și eficiente pentru îngrijirea dentară de calitate superioară. La DENT ESTET, suntem mândri să fim printre primii care aduc această tehnologie revoluționară în România, oferind pacienților noștri cele mai bune și mai avansate opțiuni de tratament. Alegeți excelența în estetica dentară cu MODJAW™️ 4D! 

Tehnologia MODJAW™️ 4D oferă pacientului o experiență unică: este eficientă, oferă un grad ridicat de confort și o interacțiune mai strânsă cu medicul. Datorită calității imaginilor 4D, pacienții pot vizualiza în timp real dinamica procesului de masticație.

În acest fel, ei pot înțelege cum aceste mișcări le pot afecta activitățile zilnice sau sănătatea orală. În plus, orice problemă care provoacă dureri, disconfort sau contribuie la uzura dinților este identificată și tratată la timp.”

Dr. Cosmin Ștefănescu, Medic Specialist în Protetică Dentară