Descoperă Excelența ASPEN în Tehnica Dentară Digitală

Transformă-ți Zâmbetul cu Excelența Tehnicii Dentare Digitale ASPEN

Bine ai venit la ASPEN, laboratorul de tehnică dentară emblematic pentru rezultatele de estetică dentară spectaculoase. Cu experiența acumulată DENT ESTET încă din 1999, ne-am propus să oferim cele mai avansate soluții protetice, combinate cu o estetică impecabilă pentru a transforma zâmbetele pacienților noștri în adevărate opere de artă. Fiecare lucrare realizată la ASPEN reflectă standardele noastre înalte de calitate și precizie, pentru a oferi pacienților noștri rezultate excepționale și durabile. 

Fluxul de lucru și tehnologiile digitale 

ASPEN reprezintă vârful tehnologiei dentare moderne, unde arta și știința se întâlnesc pentru a crea opere de artă dentară. Am pregătit o echipă de tehnicieni dentari supraspecializați care utilizează tehnologia digitală CAD-CAM, astfel că fiecare lucrare protetică realizată este o expresie a excelenței.
Tehnologiile folosite în laborator integrează fișa digitală a pacientului și suprapune informațiile obținute de clinicieni prin radiografii panoramice, tomografii computerizate CBCT, scanările intraorale 3D, scanarea ocluzală cu Modjaw™ 4D sau scanarea facială RayFace®.  
De asemenea, zâmbetul mult visat, proiectat de medicul stomatolog cu ajutorul Digital Smile Design® și optimizat în funcție de dorințele pacientului, este transformat în realitate. 

În exclusivitate pentru clinicile DENT ESTET, laboratorul ASPEN de tehnică dentară CAD-CAM oferă: 

  • Estetica excepțională a lucrărilor protetice
  • Rapiditatea în execuție, fără compromisuri privind calitatea
  • Control absolut asupra fiecărui detaliu, garantând precizie și perfecțiune
  • Materiale premium, biocompatibile și durabile, pentru rezultate de lungă durată

Faceți cunoștință cu artizanii zâmbetelor uimitoare ASPEN

Echipa de tehnicieni dentari ASPEN este coordonată de Pavel Ciulin, Master Artizan în Tehnică Dentară, renumit pentru crearea zâmbetelor estetice și naturale. Cu peste 16 ani de experiență, Pavel este un model pentru colegii săi, cu o pasiune pentru excelență și dedicația de a oferi rezultate remarcabile.
Călătoria lui Pavel în tehnologia dentară a început la prestigioasa UMF Carol Davila din București, unde și-a dezvoltat abilitățile și expertiza. De-a lungul anilor, Pavel și-a îmbogățit continuu cunoștințele profesionale prin programe de formare internaționale și cursuri renumite, asigurându-se că rămâne în fruntea celor mai noi progrese din domeniu.  

Abordarea lui Pavel în ceea ce privește arta dentară depășește expertiza tehnică; el își impregnează fiecare proiect cu o înțelegere profundă a dorințelor pacientului și a cerințelor dentistului. El crede în puterea artei și preciziei de a crea zâmbete care nu sunt doar plăcute estetic, ci și autentice și naturale.
„Lucrările dentare incredibile nu sunt doar despre expertiză tehnică; ele sunt despre înțelegerea nevoilor unice ale fiecărui pacient și traducerea acestora într-o capodoperă care aduce încredere și bucurie” – Pavel Ciulin, tehnician dentar ASPEN.
Sub îndrumarea lui Pavel, echipa ASPEN continuă să stabilească noi standarde în estetica dentară, oferind rezultate excepționale care depășesc așteptările și transformă viețile, cu fiecare zâmbet.