Zâmbete transformate pe viaţă

Cristina Stănciulescu

Eram convinsă că nu am nevoie de stomatolog, dinții mei erau perfecți, fără probleme. Îi tratasem la vremea lor, atunci când avusesem situații de rezolvat și eram mulțumită. Am intrat în cabinetul medicului stomatolog Alina Sârbu de la DENT ESTET pentru o igienizare și un consult de rutină. Atmosfera era perfectă, îmi place mult sediul din Aviatorilor 98, este frumos, cu o grădină mare, nu te plictisești așteptând, asta… dacă aștepți, fiindcă nu prea se întâmplă.

Dragoș Bucur

Sunt un pacient destul de dificil: am diabet, programul mi se modifică uneori în ultimul moment, vreau servicii de calitate… După primul tratament aici, pot spune că sunt foarte mulţumit şi, deşi sper că nu voi ajunge prea curând la dentist, dacă totuşi va fi cazul, voi merge la acelaşi medic la DENT ESTET!

Alina Gherghe

Am ales DENT ESTET pentru că aici am găsit oamenii care mi-au dat încredere că o să facem o treabă bună împreună. Au fost profesioniști de la început, mi-au explicat fiecare etapă în parte și mi-au dat încrederea de care aveam nevoie. Dr. Cristian Csapo-Martinescu mi-a explicat foarte bine ce presupune fațetarea dinților și așa am decis să merg mai departe cu tratamentul.

Cosmin Tudoran

Cu ce asociez Dent Estet? Cu ordine și disciplină, înțelegere și respect față de pacient. Totul este ordonat, totul este bine pus la punct. Am constatat că Dr. Dragoș Calangiu este mai rapid decât un frizer. Am stat mai puțin pe scaunul stomatologic decât la coafor.

Andreea Ibaka

Totul a mers strună, fără pic de durere sau disconfort. Și asta în condițiile în care înainte de experiența DENT ESTET nu eram deloc împăcată cu ideea vizitei la dentist. Acum o să revin la detartraj o dată la 6 luni. Senzația e tare plăcută! Și dinții curați, normal.

Sharon B.

I’ve had top & bottom implants and now I have a lovely smile! My collaboration with Dr. Dragoș Calangiu was, really from the beginning, very good. He explained everything to me, every stage of what he is going to do, which parts will hurt, which wouldn’t, and really, none of it did. I’d happily do it again if I had to!

Octavian M.

Rezultatele au fost incredibile, am rămas uimit de cât de mult mi s-a schimbat zâmbetul, fizionomia feței, dar și încrederea în mine.

Ada Tache și mama sa, Ileana

La DENT ESTET am înțeles că zâmbetul are o putere atât de mare încât îți poate schimba chiar starea de bine. Am descoperit în echipa de aici medici foarte bine pregătiți, medici care utilizează cele mai performante și mai avansate tehnologii.

Alex Negrea

Vin la DENT ESTET de mulți ani și știu cât de mult accent se pune pe calitate în clinicile lor, indiferent de tipul de intervenție, așa că alegerea a fost foarte simplă când am decis să-mi pun un implant dentar. Domnul doctor Dragoș Calangiu mi-a explicat tot procesul și mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie înainte, în timpul și după intervenția chirurgicală, astfel încât procesul de vindecare a decurs ca la carte.

Cristian Manafu

Am o experiență personală cu DENT ESTET. În urmă cu 3 ani am ajuns aici cu o urgență, într-un moment în care în alt cabinet mare nu am fost primit. Pentru mine, DENT ESTET înseamnă profesionalism, un loc în care găsești poate cei mai buni doctori.

Pages