360 Safety Protocol

La DENT ESTET, siguranța pacienților este prioritatea noastră absolută. Ne-am asumat să îți oferim tratamente stomatologice de cea mai înaltă calitate, într-un mediu sigur și primitor. De aceea, am construit și implementat protocoale de prevenție și control al infecțiilor, menite să asigure sănătatea și binele tău pe termen lung.

Suntem mândri să îți oferim o experiență în care să te simți protejat și în siguranță la fiecare vizită în oricare dintre clinicile noastre. La DENT ESTET, respectăm cu strictețe protocoalele de siguranță impuse de Colegiul Medicilor Dentiști din România, de Direcția de Sănătate Publică și de Ministerul Sănătății. De asemenea, ne actualizăm constant măsurile pentru a răspunde celor mai înalte standarde internaționale.

DE360Safety - Protocolul DENT ESTET de dezinfecție și sterilizare

DE360Safety reprezintă nucleul protocoalelor noastre de siguranță. Cu ajutorul acestui set riguros de reguli și măsuri, ne asigurăm că infecțiile sunt ținute sub control, iar tu te poți bucura de o vizită relaxantă și lipsită de griji în clinicile noastre:

Suntem aici pentru tine și pentru sănătatea zâmbetului tău!

Excelența în tot ceea ce facem este promisiunea noastră, iar prevenția și controlul infecțiilor sunt o parte esențială din această filozofie. Fiecare instrument utilizat în cabinetul nostru este sterilizat sau de unică folosință, pentru a te asigura că primești cel mai bun tratament în condiții optime de siguranță.

Dacă dorești să afli mai multe despre măsurile noastre de protecție și despre cum ne asigurăm că tu și personalul nostru medical sunteți în siguranță, suntem încântați să vă oferim mai multe informații.