Albirea dentară profesională 

Ce este albirea dentară profesională?

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului într-o singură vizită în cabinetul medicului stomatolog.
Albirea dentară este una dintre procedurile de estetică dentară prin care DENT ESTET redă pacienților starea de bine și încrederea în sine.
Albirea dentară profesională se realizează în clinica stomatologică cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, precum laserul Epic Biolase, lampa Beyond Ultra și lampa Zoom Power. De asemenea, există și opțiunea albirii dentare cu gutiere Opalescence, procedură realizată acasă de către pacient.  

Tipuri de albire dentară la DENT ESTET

Beneficiază de Albirea Dentară cu experiența PURE WHITE - exclusiv în clinicile DENT ESTET

Oferim un tratament de albire dentară complet personalizat, cunoscut sub numele de PURE WHITE Experience, creat pentru a reda zâmbetelor pacienților DENT ESTET albul pur pe care îl merită.

PURE WHITE Experience este un program complex care constă în 3 ședințe de albire dentară în cabinet, utilizând tehnologii avansate precum lampa ZOOM Advanced Power sau laserul stomatologic Epic™ Biolase, completate de un pachet de întreținere 'Take Home'. Acest pachet include două gutiere de albire, gel de albire dentară și desensibilizant dentar.

Beneficiile albirii dentare profesionale PURE WHITE Experience:

1.

Rezultate de lungă durată

2.

Tratament personalizat, supervizat atent de medicul dentist

3.

Fără efecte secundare

4.

Zâmbet mai alb pe termen lung

„Sunt mândru să aduc zâmbetele strălucitoare în viața pacienților noștri. Tratamentul de albire dentară PURE WHITE Experience nu este doar despre a obține dinți mai albi - este despre a transforma zâmbetele în opere de artă. Cu fiecare pacient, ne străduim să creăm rezultate spectaculoase și de lungă durată, oferindu-le încrederea și satisfacția pe care o merită. Alegeți PURE WHITE Experience și bucurați-vă de un zâmbet mai strălucitor și mai sigur!" - Dr. Ionuț Zaharii, Medic stomatolog – Estetică Dentară 

Albire dentară profesională cu laser Epic™ Biolase  

Epic™ Biolase este una dintre cele mai avansate și eficiente metode de albire profesională disponibile în prezent, care oferă rezultate uimitoare chiar și pentru pacienții ai căror dinți sunt considerați pătați sau îngălbeniți.

Tehnologia inovatoare a laserului Epic™ Biolase, foarte populară în SUA, oferă un zâmbet ideal în doar 40 de minute, fiind astfel cea mai rapidă metodă de albire profesională. 

Beneficiile Albirii Dentare Profesionale cu laserul Epic™ Biolase:

1.

Efect imediat

2.

Dinții își păstrează culoarea timp îndelungat

3.

Nu afectează duritatea și structura smalțului și a dentinei

4.

Nu provoacă sensibilitate

5.

Efect și în cazul dinților pătați sau îngălbeniți

6.

Zâmbet mai alb în doar 40 de minute

7.

Fără efecte secundare

Albire dentară cu lampa Zoom Advanced Power 

Obține zâmbetul dorit, 100% confortabil și sigur, cu lampa Zoom Advanced Power, numărul 1 pe piața aparatelor de albire profesională din Statele Unite, conform American Dental Association.
Lampa Zoom Advanced Power este cel mai sigur aparat pentru această procedură, din punct de vedere al calității și eficienței! Timpul de tratament cu lampa Zoom Advanced  Power este de aproximativ 1 oră, iar efectul este imediat și se poate menține până 2 ani. 

Beneficiile albirii dentare profesionale cu lampa Zoom Advanced Power:

1.

Efect vizibil imediat

2.

Efect durabil

3.

Numărul 1 în SUA

4.

Nu afectează gingiile și mucoasele orale

5.

Efect și în cazul dinților gălbui

6.

Zâmbet mai alb în doar 1 oră

7.

Fără efecte secundare

Albire dentară cu lampa BEYOND® Ultra Whitening Accelerator

Cu lampa BEYOND® Ultra Whitening Accelerator, este necesară o singură ședință realizată de medicul stomatolog, care durează 45 de minute de expunere la lampă pentru  a activa gelul de albire.

Beneficiile albirii profesionale cu lampa BEYOND® Ultra Whitening Accelerator:

1.

Efecte vizibile imediat

2.

Rezultate de lungă durată

3.

Tratamentul este realizat de medicul stomatolog

4.

Reduce semnificativ riscul de sensibilitate dentară

5.

Are efect și în cazul dinților cu nuanțe mai închise

6.

Conservă duritatea și structura smalțului

7.

Protejează gingiile și mucoasele orale

Albirea dentară cu gutiere Opalescence (la domiciliu)

Procedura este realizată acasă de către pacient. Gelul de concentrație 16% peroxid de hidrogen se aplică în gutiere personalizate ce vor fi purtate timp de 9-14 nopți. 

Beneficiile albirii dentare cu gutiere Opalescence:

  1. Albirea dentară se realizează treptat, efectul fiind durabil 1-2 ani 
  2. Gutierele sunt intim adaptate suprafețelor dentare ale pacientului, întrucât se realizează în laborator. Astfel este necesară o amprentare exacta, realizată de către medicul stomatolog 
  3. Datorită materialului confortabil din care sunt confecționate și datorită specificațiilor pentru fiecare caz clinic în parte, pacientul nu va simți disconfort pe durata tratamentului 

Tehnologie

Laserul stomatologic Biolase®

Laserul Epic Biolase este, în prezent, unul dintre cele mai performante și mai apreciate lasere stomatologice la nivel mondial. Biolase laser este un laser dentar avansat, care oferă putere și  versatilitate într-un dispozitiv de mici dimensiuni, port...

Lampa ZOOM® WhiteSpeed

Philips Zoom WhiteSpeed, marca nr.1 de albire profesională în cabinet solicitată de pacienții din Statele Unite ale Americii, este dovedită clinic pentru albirea dinților cu până la opt nuanțe în doar 45 de minute. Cu rezultate clinice superioare și eficac...

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Prenume, Nume*

Metoda de comunicare preferată
Metoda de comunicare preferată

Număr de telefon*

Adresa de e-mail*

Orașul*
Orașul*

Clinica*
Clinica*

Mesajul tău...