Dr. Mirela Gândilă: "Să lucrez cu oamenii îmi dă mereu satisfacția că pot face bine"

Două dintre cele mai importante valori umane pe care părinții mei mi le-au transmis sunt empatia și bunătatea. Așa că, mi-a fost destul de ușor să merg spre profesia de medic pentru că regasesc în ea ambele atribute.

Și pe măsură ce am studiat și am început să practic stomatologia mi-am dat seama cât de mult mi se potrivește.

Să lucrezi cu oamenii poate fi o provocare, dar una care îți oferă de infinite ori satisfacția că ai putut să faci bine, să ajuți pacientul care vine la tine cu speranța că îl vei ajuta.

Și văd interacțiunea aceasta interumană zilnică și ca pe o auto-educare, pentru că m-a făcut mai responsabilă. Nu pentru că nu aș fi fost și înainte, ci pentru că am descoperit mai multe valențe ale responsabilității.

 


SPECIALIZAREA

Am ales estetica dentară pentru că reprezintă concretul viziunii mele asupra frumosului și a perfecțiunii. Încă din primul an de facultate mi-am imaginat cum voi face pacienții să zâmbească larg, fiind încântați de rezultatul final.

Bucuria cea mai mare, după finalizarea unui tratament este mulțumirea pacienților, iar mie îmi place să fac și să văd oamenii fericiți.

 

ECHIPA DENT ESTET

Peste câteva luni se împlinesc doi ani de când fac parte din echipa DENT ESTET din Sibiu. M-am alăturat echipei de la început, am acceptat această provocare deoarece am simțit că aici este locul în care pot evolua și pentru că am văzut-o ca pe o adevărată oportunitate pentru comunitatea din Sibiu.  

Sunt ambițioasă atunci când vine vorba despre dezvoltarea mea profesională, de aceea dau tot ce e mai bun din mine în fiecare zi, atât profesional, cât și personal. Și am învățat că răbdarea și perseverența sunt cheia succesului.

Ce apreciez foarte mult la DENT ESTET este că fiecare membru al echipei este stimulat ca să performeze individual și este instruit și cunoaște protocoalele de lucru interne.

Consider că procesul de învățare este unul continuu pe parcursul vieții, de aceea sunt extrem de bucuroasă și recunoscătoare că pot învăța lucruri noi de la colegii mei din Sibiu și din București.

 

 

 

REȚETA SUCCESULUI

Bineînțeles, să nu renunți niciodată la ceea ce îți dorești. Cred că cele mai potrivite atribute care mă defines cel mai bine sunt ambiția de a face lucrurile bine, bucuria de a trăi și împlinirea sufletească.

Iar profesia pe care am ales-o îmi oferă puțin din toate în fiecare zi. Fiecare caz reprezinta o provocare pentru mine, pentru ca nu exista doua cazuri la fel. Important este sa gasesti varianta ideala pentru rezolvarea cazului, fără soluții de compromis. Iar recompensa o vei simți din plin în cel mai uimitor zâmbet.

 


TIMPUL LIBER

 Mi-am descoperit pasiunea pentru gătit, mă relaxează și este unul dintre acele motive care aduce familia aproape, iar familia ocupă un loc foarte important în viața mea.
Pe lângă gătit, mi-ar plăcea să pot călători oricând, să cunosc și să descopăr toate locurile de pe mapamond. Sunt o persoană curioasă de fel, de aici și dorința mea de a vizita locuri noi.  


 


SCURT BIO

Absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină şi Farmacie din Craiova, Dr. Mirela Gândilă face parte din echipa medicală DENT ESTET Sibiu din 2018 și își continuă pregătirea în Estetică dentară, participând periodic la cursuri și training-uri de specialitate în România și în afara țării.
                
   

Și pentru că ne dorim ca tu și familia ta să vă bucurați de un zâmbet sănătos pe termen lung, v-am pregătit campanii promoționale la implant dentar, aparat dentar Invisalign și pachete de prevenție. Le puteți accesa aici!      

 

 

 

 

Citește mai multe pe același subiect

Dr. Cristina Păcurar - “Să îți găsești un mentor este extrem de stimulant pentru dezvoltarea profesională”

Dr. Cristina Păcurar - “Să îți găsești un mentor este extrem de stimulant pentru dezvoltarea profesională”

Dr. Cristian Csapo-Martinescu - Când faci artă în cabinet, în fiecare zi, din pasiune

Dr. Cristian Csapo-Martinescu - Când faci artă în cabinet, în fiecare zi, din pasiune

Dr. Erika Vasilescu - În endodonție, totul depinde de mine. Suntem eu, pacientul și afecțiunea pe care trebuie să o tratez

Dr. Erika Vasilescu - În endodonție, totul depinde de mine. Suntem eu, pacientul și afecțiunea pe care trebuie să o tratez