O PRIVIRE DE ANSAMBLU A ANULUI 2020 DIN PERSPECTIVA DENT ESTET

Anul 2020 a reprezentat un an de cumpănă pentru societatea românească în ansamblul ei, dar și pentru fiecare antreprenor și angajat în parte.

În ciuda tuturor provocărilor, a unei perioade în care s-a impus închiderea clinicilor dentare din întreaga țară din cauza situației epidemiologice, grupul DENT ESTET încheie anul 2020 cu performanțe financiare bune, la nivelul anului 2019, dovadă că munca susținută și dedicarea cu care ne întâmpinăm pacienții de aproape 22 de ani au creat încredere în clinicile noastre, confirmând rolul de trendsetter în stomatologia din România.

Cei aproape 25.000 de pacienți care au beneficiat în 2020 de serviciile clinicilor noastre au reprezentat recunoașterea standardului de calitate impus de DENT ESTET pe piața serviciilor stomatologice, dar și a protocolului de siguranță și protecție a pacienților aplicat în contextul pandemiei de coronavirus.

DENT ESTET – business inovator de succes

 

De cel puțin 14 ani, de când sunt raportate date financiare oficiale în domeniul stomatologiei, DENT ESTET își păstrează poziția de lider pe piața de servicii dentare din România grație modelului de business inovator și performant, implementat încă din 1999, care se bazează pe:

  • echipă de medici supraspecializați și certificați internațional în toate ramurile medicinei dentare
  • abordarea multidisciplinară și personală a fiecărui caz
  • tehnologii digitale de tratament și de investigație pentru o siguranță maximă a pacientului și o performanță de necontestat a medicului în cabinet
  • laborator propriu dentar integrat (ASPEN)
  • departament Patient Care dedicat fiecărui pacient
  • conceptul de clinică All-in-One, în care toate tratamentele și investigațiile de diagnostic se realizează sub același acoperiș.

2020 - Aceeași garanție a excelenței în medicina dentară

 

Însă, cea mai valoroasă investiție a DENT ESTET a fost dintotdeauna în oameni, deopotrivă în medici și în pacienți.

În cei aproape 22 de ani de existență, DENT ESTET a dezvoltat echipe multidisciplinare de medici, care au acces la tehnologii digitale de ultimă generație și la soluții premium pentru a le oferi pacienților noștri cele mai bune servicii și tratamente existente la ora actuală, la nivel internațional.

Ne mândrim cu o echipă stabilă de medici, profesioniști care își iubesc meseria, unii dintre ei făcând parte din istoria grupului încă de la înființare. Fiecare dintre cei 127 de medici și personal medical reprezintă o garanție a nivelului de excelență a tratamentelor oferite în clinicile noastre, un simbol al performanței în medicina dentară. 

În ultimii ani, am susținut cu încredere campanii de informare și educare dentară pentru pacienții români, în care s-au implicat și medicii noștri, astfel încât putem spune acum că pacientul DENT ESTET cunoaște importanța menținerii unei bune sănătăți dentare, a prevenției, a riscurilor la care se expune în cazul amânării tratamentelor dentare, dar și importanța alegerii tehnologiilor și tratamentelor de ultimă generație, furnizate de clinicile noastre.

2020 – Un pas important în strategia de extindere la nivel național

 

În acest context, DENT ESTET s-a dezvoltat stabil și eficient de la an la an, ajungând în 2020 la un portofoliu de 11 clinici în patru dintre cele mai importante orașe din România: București, Sibiu, Timișoara și Brașov.

La doi ani de la inaugurarea concomitentă a două clinici în Sibiu, una destinată adulților și cealaltă dedicată exclusiv copiilor, grupul nostru a făcut un nou pas în strategia de extindere la nivel național, obiectiv asumat în urma parteneriatului cu MedLife, rețeaua medicală privată numărul 1 în România.

DENT ESTET a achiziționat, pe 21 decembrie 2020, pachetul majoritar de acțiuni al clinicii KronDent, clinică de parodontologie-implantologie și medicină dentară cu sediul în Brașov, înființată în 2008, și care a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 4,6 milioane de lei, fiind un jucător important pe piața locală.

Managementul DENT ESTET a fost atras de renumele și reputația doctorului Codruța Ciurescu, un medic vizionar care a creat la KronDent o echipă de medici solidă, performantă și unitară, cu cea mai mare experiență în lasere în medicina dentară din România. Dr. Codruța Ciurescu are competențe în parodontologie, implantologie și chirurgie orală, fiind absolventa unui Master în folosirea laserelor în medicina dentară, la Universitatea RWTH din Aachen din Germania și reputat trainer în stomatologia laser.

2020 – Excelența a ales Excelența

 

2020 a reprezentat pentru DENT ESTET anul unui parteneriat istoric pentru medicina dentară din România, profesorul Paulo Maló PhD, DDS, considerat părintele implantologiei moderne și inventatorul sistemului original All-on-4, alegând din întreaga piață de stomatologie din România să colaboreze cu DENT ESTET.

Prof. Paulo Maló, datorită căruia medici implantologi din întreaga lume pot trata cu succes pacienți care au nevoie de tratamente complexe, a ales să coordoneze și să mentoreze echipa de medici din cadrul celui mai puternic centru de implantologie dentară din România.

Prin parteneriatul cu prof. Paulo Maló, DENT ESTET a pus România pe harta stomatologiei și implantologiei mondiale, devenind un hub de rezolvare a cazurilor complexe de reabilitare orală (cazurile cu severă atrofie osoasă).

2021 – Privim cu încredere către viitor

 

Pentru că alături de MedLife ne-am propus să aducem serviciile premium mai aproape de pacienții români, DENT ESTET va continua să se extindă la nivel național și în anul 2021.

Prin preluarea KronDent, grupul și-a asumat angajamentul de a deschide o a doua clinică stomatologică în Brașov în cursul anului următor.

Tot pentru în 2021, DENT ESTET și-a propus extinderea în alte două orașe importante din țară, Cluj și Ploiești, obiectivul fiind atingerea unui portofoliu de 14 clinici la nivel național în perioada imediat următoare.

“Am traversat împreună cu echipa DENT ESTET un an dificil, care ne-a provocat în fiecare zi să demonstrăm că putem să oferim aceeași calitate a serviciilor în orice situație.

Ca și în anul 2008, și anul acesta a fost unul în care am reușit să obținem rezultate foarte bune pentru că brandul DENT ESTET este unul puternic.

Suntem recunoscători că pacienții noștri ne-au onorat cu încrederea lor, la fel ca în toți acești 22 de ani de existență.

Privim cu optimism în următorul an, în care avem planuri de extindere, urmează să ajungem curând în orașe în care suntem așteptați.

Promisiunea mea către pacienții români este că vom păstra aceeași amprentă a excelenței oriunde deschidem o clinică DENT ESTET.” – Oana Taban CEO și founder DENT ESTET