Asistent medical

Asistent medical

Dent Estet este mediul în care vrei și poți să te dezvolți

Dent Estet este lider în stomatologia din România și își propune să ofere fiecărui pacient cea mai frumoasă experiență, care să se ridice la standardele occidentale pentru care suntem recunoscuți din 1999.

Acest statut nu ar fi fost posibil fără echipa care ne-a fost aproape de la început, așa că punem mare preț pe instruirea permanentă a celor care conturează povestea Dent Estet și îi sprijinim prin cursuri de specializare.

Mai mult decât atât, am construit o echipă care îți recunoaște meritele și ți le răsplătește la adevărata valoare.

În clinicile noastre vei lucra cu tehnologie de ultimă oră, vei fi parte dintr-o echipă multidisciplinară de specialiști, vei fi susținut de o echipă de suport impresionantă și vei oferi servicii premium comunității noastre de pacienți informați și mulțumiți.

Nu căutăm eroi, ci asistenți care cred în performanță

Viitorul nostru coleg va avea un rol extrem de important. Acesta trebuie să dețină cunoștințe teoretice și practice care să îi permită să identifice nevoile pacientului, să ofere suport medicului și, împreună cu acesta, să asigure atât reușita tratamentului, cât și confortul și siguranța pacientului.

Susținem învățarea continuă, deci viitorul asistent trebuie să dețină atât abilitățile și competențele unui profesionist, cât și dorința, prin acțiuni concrete, de perfecționare constantă.

Capacitățile de adaptare și implementare cu ușurință a noutăților sunt caracteristici esențiale pe care le căutăm la viitorul asistent, deoarece acesta va lucra cu cele mai noi tehnologii din domeniu, la standarde foarte ridicate.

Susținem evoluția profesională a asistenților

Suntem recunoscuți pentru instrumentele de creștere pe care le oferim fiecărui coleg, precum: o echipă de suport, management și marketing impresionantă, un volum semnificativ de pacienți, un sistem de eficientizare a programărilor ce le permite asistenților sa aibă un orar foarte bine organizat, o serie de strategii care ajută la fidelizarea personalului, dar și experiența unei echipe cu 20 de ani vechime în domeniu etc.

Iar un mare avantaj concurențial este acela că, dincolo de suportul oferit, ajutăm fiecare asistent prin oferirea asigurării de malpraxis și al vaccinului pentru hepatita B.

Ne definește cultura de sharing

Fiecare asistent care intră în echipa Dent Estet acumulează imediat experiența de grup a întregii echipe, primind astfel un statut important la început de carieră. Ne definește cultura de sharing, ceea ce înseamnă că echipa multidisciplinară a clinicilor noastre împărtășește întotdeauna din cunoștințele individuale dobândite în ani de experiență, dar și din nenumăratele cursuri internaționale la care participă.

Investim în sediile noastre. În primul rând pentru echipă

La DENT ESTET vei beneficia de apreciere atât din partea companiei, cât și colegilor, și te vei bucura de un sediu de lucru elegant, conceput și amenajat la standarde internaționale. Este modul nostru de a-ți oferi cadrul ideal în care să profesezi.

Noi așa vedem performanța. Și demonstrăm în fiecare zi că aceasta este calea de a o atinge!

Alătură-te echipei noastre de elită!

Formular de aplicare online

Upload button
Upload button
Prin completarea acestui formular și anexarea CV-ului meu accept să fiu contactat de către DENT ESTET pe email și/sau telefon în vederea programării unui interviu.
Sunt de acord și am luat la cunoștință Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.