Brașov

KronDent - DENT ESTET promovează stomatologia LASER în realizarea de tratamente eficiente și nedureroase pentru pacienți, de către o echipă multidisciplinară de medici specializați în toate ramurile medicinei dentare.

Fondatoarea dr. Codruța Ciurescu, medic implantolog și parodontolog, este absolventă a Master In Science Lasers In Dental Science din cadrul Universității RWTH din Aachen (Germania) și reputat trainer în stomatologia laser. 

Cabinetul stomatologic din Brașov, KronDent-DENT ESTET, oferă servicii stomatologice la cele mai înalte standarde, acoperind o paletă extrem de vastă de tratamente dentare minim-invazive, inclusiv pe segmente de nișă: chirurgie plastică parodontală, chirurgie laser, implantologie laser, parodontologie laser cu combinaţii de laseri, tratamentul laser al durerii în sfera oro-maxilo-facială.

În cadrul clinicii stomatologice Brașov, KronDent - DENT ESTET, pacienții vor beneficia de:

  • abordarea multidisciplinară și personalizată a fiecărui caz
  • tehnologie LASER de ultimă generație pentru tratamente eficiente și inovatoare, chiar și pentru cele mai complexe cazuri
  • tehnologii digitale de tratament și de investigație pentru o siguranță maximă a pacientului
  • o experiență pozitivă datorate siguranței unui diagnostic corect și complet

Dacă îți dorești un mediu în care să te simți în siguranță și să ai încrederea că vei beneficia de tratamente personalizate, te așteptăm în clinica KronDent-DENT ESTET.

Alege clinica
KronDent - DENT ESTET
  • KronDent - DENT ESTET
    KronDent - DENT ESTET

Program

L-V: 9-19

S-D: inchis

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.