Cluj-Napoca

O echipă interdisciplinară de medici cu experiență în implantologie, chirurgie, parodontologie, endodonție, estetică dentară și stomatologie pediatrică, tehnologie de vârf, soluții personalizate de tratament și cele mai înalte standarde de siguranță și inovație sunt tot atâtea motive pentru a alege clinica stomatologică Stomestet, din Cluj-Napoca.

Înființată în 2001 de doi lideri în stomatologia din România, conf. dr. Smaranda Buduru, medic primar stomatologie generală, medic specialist protetică dentară și doctor în științe medicale, și dr. Rareș Buduru, implantolog și protetician, clinica Stomestet a devenit, în noiembrie 2021, partener al grupului DENT ESTET.

Stomestet este una dintre cele mai prestigioase clinici stomatologice din zona Transilvaniei și un renumit centru educațional, grație personalității dr. Smaranda Buduru, care coordonează programe de rezidențiat în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și susține cursuri de specialitate pentru experți în ocluzologie și estetică dentară.

Pacienții clinicii stomatologice din Cluj-Napoca, Stomestet, au la dispoziție o echipă formată din 16 medici stomatologi, unii dintre aceștia fiind cadre universitare, 18 asistente medicale și 4 tehnicieni dentari, 7 cabinete de tratament, 1 sală dedicată intervențiilor chirurgicale, 1 laborator de tehnică dentară integată complet digitalizată.


Ce înseamnă pentru pacient vizita în clinica stomatologică Stomestet:

  • Tratamente fără durere și cu rezultate pe termen lung
  • Tehnologie de ultimă generație și protocoale clinice avansate ce susțin expertiza echipei de medici
  • Acces la soluții moderne de tratament, într-un mediu confortabil și sigur
  • Toate investigațiile necesare sunt realizate într-o singură zi, în clinică
Alege clinica
DENT ESTET - Stomestet
  • DENT ESTET - Stomestet
    DENT ESTET - Stomestet

Program

L-V: 8-21

S: 8-14

D: inchis

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.