Dr. Adrian Șerban

Medic Stomatolog - Stomatologie Generală

Medic Rezident - Protetică Dentară

Despre

Dr. Adrian Șerban a urmat studiile în medicină dentară la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș. Actualmente este medic rezident în Protetică Dentară  în cadrul UMF "Carol Davila". 
Este dedicat pe deplin misiunii sale de a asigura sănătatea și bunăstarea pacienților săi prin tratamente performante. Practică o stomatologie preventivă și minim invazivă, punând accent pe educarea pacienților și pe adoptarea unor obiceiuri sănătoase. 
Pasionat de tot ceea ce înseamnă digital în stomatologie, este receptiv către noile tehnologii care apar și se dezvoltă pe piață. Noile metode digitale precum tehnologia MODJAW™ 4D îl ajută să obțină rezultate personalizate pentru pacienții săi. 

„Acesta îmi permite să obțin imagini tridimensionale precise ale danturii pacientului, eliminând nevoia de amprente tradiționale și oferind o experiență mult mai confortabilă”. 
Regăsește provocatoare misiunea de a reda sănătatea și funcționalitatea danturii, așa că de cele mai multe ori, echilibrul între estetică și sănătate este motorul  care îl stimulează. În plus, utilizează materiale educative moderne, cum ar fi animațiile digitale și aplicațiile interactive, pentru a le explica pacienților în detaliu opțiunile de tratament.
„Bucuria pacienților când își văd zâmbetul în oglindă, fără durere și cu o nouă strălucire, îmi aduce o împlinire și un sentiment de mândrie profesională”.
Își petrece timpul liber explorând natura, citind, vizionând filme și seriale și nu ezită să își încarce bateriile călătorind. Îi place să socializeze, să facă sport și să adune prietenii la o serie de board games și consolă.