Dr. Ana Bunea

Medic stomatolog - STOMATOLOGIE GENERALĂ

Despre

Dr. Ana Bunea este medic stomatolog, absolventă a Facultății de Medicină Dentară a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Empatică și cu un accent deosebit pe prevenție și profilaxie, Dr. Bunea este dedicată promovării practicilor sănătoase pentru a preveni apariția problemelor dentare. Ea consideră că prevenția este cheia pentru o sănătate orală durabilă și se angajează să ofere pacienților cele mai bune soluții pentru a atinge acest obiectiv.

Recomandarea sa către pacienți este să își facă timp pentru vizitele de rutină și să adopte practici adecvate de igienă orală. Această abordare este susținută de rezultatele pozitive ale tratamentelor în prevenirea problemelor dentare și îmbunătățirea stării generale de sănătate a pacienților.

Dr. Bunea este apreciată pentru comunicarea empatică prin care construiește relații de încredere cu pacienții săi. Ea încurajează întrebările și implicarea activă a pacienților în procesul de tratament, creând astfel un mediu prietenos și confortabil.

În timpul liber, Ana se relaxează prin activități precum cântatul la pian, cititul și călătoritul. Aceste hobby-uri îi oferă relaxare și echilibru, permițându-i să se întoarcă la muncă cu energie proaspătă și o perspectivă pozitivă.