Dr. Bianca Bucălae

Medic stomatolog - Estetică Dentară

Despre

Dr. Bianca Bucălae a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara. Este un medic stomatolog dedicat, pasionată de estetica dentară, motivată să studieze continuu și să se perfecționeze pentru a oferi tratamente care să facă o diferență pentru sănătatea pacienților.
Mărturisește că cel mai mult o motivează bucuria de pe chipul pacienților atunci când un tratament este finalizat. Pasiunea ei sunt reabilitările estetice și de asemenea, utilizează microscopul pentru tratamentul cariei, asigurând astfel o eficiență ridicată. Bianca apreciază foarte tare magnificația oferită de microscop, pentru că îmbunătățește considerabil precizia restaurărilor dentare.
De asemenea, Dr. Bucălae pune accent pe menținerea sănătății dentare a pacienților prin prevenție și profilaxie.  Bianca ne reamintește că vizitele regulate la medicul stomatolog, la fiecare 6 luni, pentru o ședință de profilaxie și pentru un consult, au scopul de a menține sănătatea orală și de a preveni afecțiunile dentare.
Se consideră o persoană sociabilă și un medic dedicat, care dorește să ajute pacienții să înțeleagă etapele clinico-tehnice și necesitatea efectuării unui tratament dentar corect, funcțional și estetic. Abilitățile sale de comunicare și empatia sunt fundamentale în relația cu pacienții.
În timpul liber, Bianca apreciază momentele frumoase alături de familia sa. Pasiunea ei de suflet este călătoritul, dorindu-și să exploreze cât mai multe țări pentru a cunoaște diverse culturi și pentru a fotografia peisaje minunate din întreaga lume.