Dr. Constantin Budescu

STOMATOLOGIE GENERALĂ

Despre

Dr. Constantin Budescu este medic stomatolog din echipa DENT ESTET Arad, absolvind Facultatea de Medicină Dentară – Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova. În prezent, urmează programul de rezidențiat în Parodontologie în cadrul Facultății de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara.

A ales stomatologia ca profesie datorită pasiunii pentru biologie, curiozității față de anatomia omului, dar și din dorința de a contribui la sănătatea orală a oamenilor prin tratarea afecțiunilor dentare. 

Așa cum mărturisește chiar medicul nostru, provocările profesionale provin din „particularitatea și complexitatea fiecărui caz”, ce conduc către o cercetare continuă. Toate acestea se reflectă în zâmbetul final al pacientului și în fericirea de pe chipul său, ce îi oferă o satisfacție nemărgină dr. Constantin Budescu.

Timpul liber îl dedică familiei și prietenilor alături de care îi place să desfășoare diverse activități sportive, precum: fitness, înot, yoga, sau culturale: teatru, operă, cinema, concerte, evenimente sociale. Totodată, procesul de formare profesională rămâne în plină desfășurare și acordă o deosebită importanță cursurilor de specialitate, pentru a fi la curent cu ultimele tendințe în domeniul medical.

Cursuri de specialitate:

2022

  • EUROPERIO10, Congress in Periodontology and Implant Dentistry organised by the European Federation of Periodontology (EFP), Danemarca, 2022

2020

  • Dentisium Congress for young doctors and students in Europe, 2019
  • Congresul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, ediția a X-a, București, 2022

2021

  • INIȚIERE ÎN IMPLANTOLOGIE, CURS TEORETIC ȘI INTERVENȚII ASISTATE - Asociația chirurgilor oro-maxilofaciali și dento-alveolari din România, 2021
  • Congresul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, ediția a IX-a, București, 2021