Dr. Gabriel Zugravu

Medic Stomatolog - Stomatologie Generală

Despre

Dr. Gabriel Zugravu a absolvit Facultatea de Medicină Dentară „Carol Davila” din București. Actualmente face parte din echipa de medici stomatologi DENT ESTET Ploiești.

Realizează tratamente de stomatologie generală și protetică dentară, ramura care găsește cele mai potrivite soluții de tratament în scopul refacerii echilibrului estetic funcțional al danturii, așa cum sunt obturațiile dentare și restaurările cu fațete sau coroane.

„Particularitatea care primează în viața mea din punct de vedere profesional este perfecționismul. Mereu îmi doresc să dau tot ceea ce am mai bun pentru a avea rezultate cât mai estetice și bine realizate.”

Pentru a oferi pacienților săi cea mai bună calitate a serviciilor, Dr. Zugravu folosește  metode moderne de tratament și face absolut tot pentru a păstra zâmbetul imaculat și sănătos.

„Consider că tehnologiile de scanare și printare 3D a lucrărilor, alături de o analiză 3D a ocluziei și a mișcărilor funcționale precum cea facută de Modjaw, ușurează enorm munca noastră și a tehnicienilor.”

Dr. Gabriel Zugravu este motivat să evolueze constant din punct de vedere profesional, participând la cele mai noi, informative, și relevante cursuri și seminare. Toate aceste cunoștințe le folosește pentru ca pacineții să primească cel mai performant tratament.

„Resursele principale în relația cu pacienții sunt răbdarea, altruismul, și bineînțeles, comunicare deschisă. Este important să găsim un numitor comun, așa că îmi ascult pacienții pentru a le înțelege nevoile și pentru a veni cu soluții personalizate.”

În momentele de relaxare, preferă plimbările în aer liber și timpul perecut alături de familie și prieteni.
 

Cursuri de dezvoltare profesională:

•    Restaurări directe anterioare. Esența - Sergiu Mureșan - GC București
•    DIGITAL vs ANALOG în tehnica de realizare a restaurărilor indirecte  - Bogdan Galfi - GC București
•    Anterior & posterior restoration course - How to solve complexe aesthetic cases with a high-end result on a predictable and optimized way - Adriano Teixteira - GC Leuven, Belgia
 

•    BIG Prep Course. Mastering veneer, crown and overlay preparations - Belograd Academy Praga, Cehia