Dr. Horațiu Dobre

Medic Stomatolog - Stomatologie Generală

Medic rezident - Chirurgie Dento-Alveolară

Despre

Dr. Horațiu Dobre este  absolvent al  Facultății de Medicină Dentară „Carol Davila”, București, 2022 și în prezent, este medic stomatolog rezident în anul II la Chirurgie Dento-alveolară, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca. Este pasionat de implantologie și de a crea zâmbete fericite tuturor pacineților.
Atenția la detalii, minuțiozitatea și implicarea de care dă dovadă îl ajută să ofere soluții eficiente și adaptate nevoilor  individale. Iar acest lucru le asigură sănătate orală de lungă durată pacienților săi.
„Mă inspiră abilitatea de a schimba viețile oamenilor prin manoperele realizate în cabinet și satisfacția zâmbetelor purtate ulterior cu drag de către ei. Momentul în care se produce această schimbare de atitudine la pacienții noștri, putem observa încrederea recăpătată în propriul zâmbet  și fericirea pe chipul lor, care ne face mândri de munca pe care am reușim să o realizăm împreună”. 
Dr. Dobre pune preț pe comunicarea eficinentă și pe confortul pacientului, oferind un mediu prietenos și relaxant. Ceea ce reprezintă un avantaj pe întreaga durată de tratament.
„Una dintre cele mai mari satisfacții le întâmpinăm atunci când reușim să arătăm pacienților că respectarea pas cu pas a unui drum care la început pare lung, ulterior se dovedește unul bine meritat”. 

Atunci când lasă deoparte echipamentul medical după o săptămână plină, își ia bicicleta și rucsacul în spate și merge să se recreeze în drumeții montane. Aceasta reprezintă principala lui sursă lui de energie, inspirație și detașare de rutina și zgomotul urban. 
 

Conferințe și seminare:

•    Restaurari directe anterioare. Esenta - Dr. Sergiu Mureșan București-29/03/2024 – 29 martie 2024

•    Digital vs Analog (protocol integral de preparare si cimentare) - Dr. Bogdan Galfi București-15 martie 2024  
 

•    Restaurări adezive în zona laterală, simplu și reproductibil, de la direct la indirect - Dr. Vlad Niță, București, 9 martie 2024
•    Protocol predictibil & repetabil pentru realizarea morfologiei dinților posteriori - Dr. Eduard Mărgelatu,București, 24 februarie 2024