Dr. Loredana Marinescu

Medic specialist - Endodonție

Despre

Dr. Loredana Marinescu face parte din echipa DENT ESTET Sibiu și este specializată în endodonție. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Dentară din Craiova în anul 2019. În pregătirea ei profesională, atenția ei s-a îndreptat spre terapia conservativă, tratamentele preventive și restaurative. Ulterior, a ales specializarea în Endodonție, concentrându-se pe biologia, diagnosticul, prevenirea și tratamentul afecțiunilor pulpei dentare și a țesuturilor periapicale.

Dr. Marinescu este dedicată colaborării interdisciplinare, utilizării tehnicilor avansate de diagnostic și aplicării celor mai noi metodologii de tratament endodontic. Nu-și poate imagina o obturație de canal realizată corect fără ajutorul microscopului.

 Angajamentul său față de excelență se reflectă în tratamentele excepționale pe care le oferă fiecărui pacient și în dorința sa de a rămâne la curent cu cele mai recente progrese din domeniul său. 

Prin experiența și dedicarea sa, Dr. Loredana Marinescu contribuie semnificativ la îmbunătățirea sănătății dentare a pacienților săi, oferindu-le tratamente eficiente și personalizate.