Dr. Mihai Corui

Medic stomatolog - Stomatologie Generală

Despre

Dr. Mihai Corui este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș" din Timișoara. Actualmente face parte din echipa DENT ESTET Arad. A descoperit interesul pentru endodonție în perioada facultății. Această ramură  a stomatologiei se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și bineînțeles, tratarea structurilor interne ale dintelui.  
A ales să studieze medicină dentară din dorința de a îmbunătăți sănătatea pacineților și implicit starea generală a acestora. Acest domeniu îi permite să utilizeze metode moderne de tratament, care vin la pachet cu o precizie exactă de tratament și rezultat promițător. 
„Utilizarea tehnicilor avansate de diagnostic, tratament și aplicarea celor mai noi protocoale de lucru în tratamentul endodontic îmi sunt de mare ajutor. O obturație de canal realizată corect, conform protocoalelor actuale este cea realizată cu ajutorul microscopului electronic,  fapt care oferă o precizie mult mai bună decât varianta clasică. Astfel și rata de succes al tratatmetului se mărește.”

În cadrul echipei DENT ESTET, Dr. Corui dă dovadă de o atenție sporită la detalii, răbdare și consecvență. Acest lucru îl ajută să obțină rezultate de apreciat, iar pacineții să fie mulțumiți.  
Traseele montane și petrecerea timpului în aer liber sunt sursa lui de inspirație și energie, mai ales atunci când i se alătură prietenii sau familia. De asemenea este pasionat de snowboarding și lectură. 
 

Cursuri și congrese de specialitate:

2024

  • Conferința de Medicină Dentară Iași- Congresul cu tema „Impactul tehnologiilor digitale în stomatologia contemporană” – Martie, Iași
  • Simplitate cu un singur ac: WaveOne – Mai, Sibiu
  • Endo în 3 culori: Protaper Ultimate – Mai, Târgu Jiu