Dr. Roxana Chirica

Medic Rezident - ENDODONȚIE

Despre

Dr. Roxana Chirica, parte a echipei de medici DENT ESTET București, urmează în prezent programul de rezidențiat în Endodonție, pentru că devotamentul și angajamentul față de nevoile pacientului o motivează să ofere cele mai bune servicii. 

Din dorința de a îmbunătăți sănătatea generală a oamenilor și de a spori confortul din cabinetul stomatologic, și-a îndreptat atenția spre endodonție, mai exact către tratamentele care prelungesc durata de viață a dinților cu diverse afecțiuni, toate manoperele realizându-se sub control microscopic. 

Dr. Roxana Chirica consideră că medicina dentară reprezintă o provocare continuă determinată de apariția noilor tehnologii. Astfel, medicii se află în evoluție constantă pentru a putea crește calitatea vieții pacienților. Medicul #DE ne-a povestit că cea mai mare satisfacție în această profesie este faptul că oferă nu doar sănătatea dentară, dar și funcționalitatea și estetica dinților.

În ceea ce privește relația medic-pacient, „consider ca reușesc să creez o relație frumoasă bazată pe încredere datorită empatiei și dorinței de a explica în detaliu fiecare etapă a planului de tratament propus, atfel încât să existe o comunicare eficientă în vederea obținerii rezultatului dorit”.

Familia și prietenii ocupă locul principal atunci când vine vorba de a petrece timp liber. Totodată, este pasionată de explorarea noilor culturi și obiceiuri prin intermediul călătoriilor pe care le face de oricâte ori are ocazia.