Dr. Roxana Gheorghe

Medic stomatolog - ESTETICĂ DENTARĂ

Despre

Dr. Roxana Gheorghe  a absolvit Facultatea de Medicină și Medicină Dentară din cadrul Universității „Titu Maiorescu” din București și își continuă pregătirea prin programul de rezidențiat în Stomatologie Generală. Se remarcă prin dorința și capacitatea de a oferi pacienților servicii stomatologice de înalt nivel într-o atmosferă relaxantă. Abordarea ei se bazează pe construirea unei relații de încredere prin discuții preliminare detaliate, asigurându-se că pacienții sunt pe deplin informați și confortabili.

Motivația zilnică a Dr. Gheorghe provine din fericirea pacienților săi. Momentul în care un pacient vede rezultatul final al tratamentului și este încântat, știe că misiunea ei este îndeplinită. Evoluția continuă în domeniul stomatologiei este o provocare pe care o îmbrățișează, aducând pacienților cele mai noi tendințe în estetică și tratamente bazate pe ultimele studii.

Empatia este cheia relației Dr. Gheorghe cu pacienții. Ea se transpune total în situația acestora, înțelegându-le preocupările. Cu răbdare și comunicare deschisă, explică fiecare pas în termeni accesibili, oferindu-le pacienților siguranța de care au nevoie.

Totodată, consideră indispensabilă tehnologia de scanare digitală pentru restaurarea protetică. Aceasta oferă o experiență mult mai comodă și rapidă pentru pacienți, eliminând disconfortul materialelor de amprentă tradiționale și asigurând o precizie sporită în comunicarea cu laboratorul.

În timpul liber, Dr. Gheorghe se relaxează practicând tenisul și echitația, pasiuni care i-au adus echilibru și liniște. De asemenea, îi place să petreacă timp cu familia și să citească cărți de dezvoltare personală.