Dr. Tiberiu Vlăsceanu

Medic Stomatolog - Stomatologie Generală

Despre

Dr. Tiberiu Vlăsceanu este un medic dedicat  și pasionat de stomatologie. Este absolvent al facultății de Medicină Dentară, a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, promoția 2015 – 2021.  Alegerea domeniului stomatologic nu a fost deloc  întâmplătoare. Pasiunea a început încă din copilărie, fiind inspirat de competențele, dedicarea și meticulozitatea tatălui său, care este tehnician dentar. 
După facultate a continuat să participe la diverse cursuri de perfecționare, unde își actualizează constant cunoștințele și practicile conform celor mai recente ghiduri medicale orientate spre viitor.  
„Pentru mine, reprezintă de fiecare dată o provocare să realizez tratamente la standarde înalt funcționale și corecte din punct de vedere medical, cât și estetic.  Rezultatul îmi aduce mari satisfacții când reușesc să empatizez cu pacientul și să răspund eficient nevoilor lui”.
Crede cu tărie în abordarea armonioasă și dechisă a fiecărui pacient din dorința de a obține rezultate  excepționale. Astfel că tehnologia de vârf, așa cum este amprentarea digitală, cât și cea a frezării computerizate, îi este cel mai bun aliniat atunci când își dorește să obțină un zâmbet sănătos. 
Pe lângă activitatea sa  în clinică, adoră să călătorească, să descopere locuri și oameni noi, și să petreacă timp alături de familie, sursa sa principală de energie, dragoste și ambiție. 
 

Cursuri și congrese de specialitate:

•    Practică clinică pe parcursul anilor universitari
•    Practică clinică – Dorobanți Dental Clinic, București – (decembrie 2021 – iunie 2022)
•    Clinica Stomatologică Happy Dental, Ploiești - (august 2022 - ianuarie 2023)
 

•    Curs Practic – Odontoterapie: Restaurări directe în zona laterală și în zona anterioară – (22-23 mai 2023)
•    Curs Practic - Tratamentul Endodontic (17-18 iulie 2023)
•    Clinica Stomatologică Dentana Estet, Ploiești (mai 2023 - prezent)