Dr. Vlad Glodeanu

Dr. Vlad Glodeanu

Medic stomatolog - STOMATOGIE GENERALĂ

Despre

Dr. Vlad Glodeanu este medic stomatolog, absolvent al Facultății de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. În prezent, își continuă formarea medicală ca rezident la Spitalul Clinic Județean De Urgență „Sfântul Andrei" din Constanţa, la secția de Stomatologie Generală.

Pasionat de prevenția dentară, crede cu tărie în importanța controlului periodic și a ședințelor de profilaxie realizate cu regularitate, o dată la șase luni. Pe durata acestor vizite, afecțiunile dentare pot fi depistate într-un stadiu incipient și tratamentele pot fi realizate la timp, înainte ca starea dentară a pacientului să se agraveze. În acest mod, pacienții sunt scutiți de costurile emoționale și financiare suplimentare aferente unor tratamente mai complexe. O obturație realizată la timp, urmată de reabilitarea estetică imediată, poate contribui la menținerea sănătății și a unui zâmbet frumos pe termen lung.

Pacienții îl apreciază pentru profesionalismul și atitudinea pozitivă, iar în timpul liber, explorează noi destinații, fiind un iubitor al naturii.