Dr. Anita Sebestyen

Medic Stomatolog - STOMATOLOGIE GENERALĂ

Despre

Dr. Anita Sebestyen este medic stomatolog generalist în cadrul clinicii DENT ESTET din Oradea, ce în prezent urmează programul de rezidențiat pentru a se specializa în Protetică Dentară. 

Se regăsește printre acele persoane pentru care alegerea profesiei de medic a venit natural, din simplă dorință, dar și pentru că scopul ei era foarte clar: „Îmi doream să ajut oamenii din jurul meu să fie fericiți...”. Și-a urmat instinctul, astfel că ani mai târziu, a finalizat cursurile Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Vest ”Vasile Goldiș”, Arad. 

Atunci când vine vorba de ceea ce o ambiționează în activitatea de zi cu zi, ne-a povestit că totul este despre STAREA DE BINE a pacienților. Pentru că oricât de anxioși și temători ar fi în momentul în care pășesc în clinică, personalitatea, energia, răbdarea și blândețea cu care dr. Anita Sebestyen îi întâmpină, îi liniștește și le oferă încrederea necesară pentru a duce la bun sfârșit planul de tratament. 

Este un spirit liber care adoră să socializeze și să își petreacă timpul liber făcând drumeții lungi în natură, călătorind sau pur și simplu savurând ceva delicios cu persoanele ei favorite.