Dr. Mariana Onița

Medic stomatolog - STOMATOLOGIE GENERALĂ

Despre

Dr. Mariana Onița este medic stomatolog generalist, cu experiență în Endodonție și Odonterapie. Și-a dorit încă din copilărie să fie medic pentru a ajuta oamenii. În liceu a ales să urmeze stomatologia întrucât considera că este acea ramură a medicinei care, pe lângă faptul că tratează un simptom, o boală, în același timp aduce zâmbete frumoase și oferă o stare de bine a oamenilor.

Cel mai provocator și motivant i se pare continua dezvoltare și inovație a aparaturii, a materialelor, a tehnologiei, dar și a tehnicilor. Știința este într-o continuă evoluție și în domeniul medical se simte din plin. ''O satisfacție o reprezintă interacțiunea cu pacienții, zilnic lucrăm cu oameni cu personalități diferite și întâlnim situații diverse, munca în echipă creează o sinergie operativă stimulantă. Nicio zi nu este la fel ca cea precedentă. Cea mai mare satisfacție o am când, la finalul tratamentului, știu că am dat maximul și văd pacientul mulțumit'', spune Dr. Mariana Onița.

În timpul liber, pe perioada verii, alege plimbările în natură, activitățile culturale și sociale, iar iarna pictează, decorează, participă la meciuri de baschet și face sport (înot). Îi place să asculte muzică, în special rock, pop rock, să călătorească și să descopere culturi și locuri noi.