Echipa DENT ESTET

Psih. Bianca Radu

Psiholog / Profesor psihopedagog / Psihoterapeut

Psih. Bianca Radu

Bianca Radu a absolvit Facultatea de Științe, secția psihologie, din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, în anul 2004, iar ulterior a urmat cursuri de masterat în Managementul Sănătății, Securității și Relațiilor de Muncă din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu.

Membru al Colegiului Psihologilor din România din 2002, Bianca Radu a urmat în perioada martie 2014 – 2018 cursurile de formare profesională ”Hipnoza clinica și Terapie Ericksoniană”, organizat de Asociația Română de hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană (ARHTE).

Ulterior, în perioada 2019 – 2020, psihologul Bianca Radu s-a specializat la Paris, urmând cursul de formare ”Hipnoza medicală pentru stomatologie”, organizat de institutul Hypnoteeth, dedicat învățării hipnozei medicale de către profesioniștii din domeniul sănătății mentale și stomatologie.

“În practicarea hipnozei, fie ea terapeutică sau medicală, creativitatea este atuul meu forte. De abilități fine, precum observarea, comunicarea verbală și nonverbală, de acceptarea și utilizarea a tot ceea ce aduce pacientul cu el în cabinet – combinate într-un mod creativ -, depinde practicarea cu succes a meseriei de hipnoterapeut”, spune Bianca Radu.

Cursuri și evenimente la care psihologul Bianca Radu a participat:

2020

 • Simpozionul „Integrare Si Diversitate In Hipnopsihoterapia Eriksoniana” - organizat de ARHTE
 • Curs de formare „Hipnoza medicala pentru stomatologie” - Paris – organizat de HYPNOTEETH

 

2018

 • Curs de formare profesionala ”Hipnoza clinica si Terapie Ericksoniana” organizat de ARHTE

 

2014

 • Curs de ”Formator” organizat de SC Barhavia SRL, Sibiu

 

2010

 • „Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională” organizat de Universitatea Lucian Blaga, Sibiu

 

2007

 • Curs de formare pe tema „Protecţia şi promovarea drepturilor copilului”

 

2006

 • Program de perfecţionare a personalului încadrat în compartimentele de asistenţă socială – organizat de Centrul regional de formare continuă pentru administraţia publică locală Sibiu

 

2004

 • Stagiu clinic – Spitalul Nr. 3 – Sibiu, Secţia Neurologie infantilă

 

2003

 • Practică de specialitate: Psihopedagogia copiilor cu deficienţe senzoriale – Şcoala pentru deficienţi de auz – Sibiu
 • Practică metodologică de predare a ştiinţelor socio-umane la Colegiul Gheorghe Lazăr– Sibiu
 • Seminarii de Psihoterapie comportamentală organizate de Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, în colaborare cu Academia Europeană de Psihoterapie – Bamberg, susţinute de Prof. Dr. Wolfram Hoffmann

Programează-te online

Completează formularul și unul dintre asistenții noștri te va contacta pentru a programa vizita la clinică.

Sunt deja pacient DENT ESTET.
Sunt pacient nou.
Prin completarea acestui formular îmi dau acordul explicit să fiu contactat pe e-mail și/sau telefon în vederea realizării unei programări și obținerea mai multor informații despre tratamentul solicitat.
Sunt de acord și am luat la cunoștință despre Termenii și condițiile site-ului și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.